INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA ITALIEI / SEMIFINALE / LAZIO - AC MILAN 0-0, 4-5 DP

VIDEO Stop la 11 metri pentru Lazio! Ștefan Radu, lăudat chiar dacă a ratat a 9-a sa finală: ”A dat mare siguranță în acest sezon, ca un veteran”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 01 martie 2018 11:34

Lazio a fost eliminată de AC Milan în semifinalele Cupei Italiei, scor 4-5 la penalty-uri. Fundașul Ștefan Radu a luptat bine, dar a ratat șansa celei de-a 9 finale pentru trofeu în Italia. N-ar fi jucat, pentru că luase ”galbenul” suspendării, și de aceea s-a ferit de loteria care le-a surâs rossonerilor.

Lazio a scăpat ocazia de a se bate iar pentru Cupă cu Juventus. Milan n-a fost jucăria FCSB-istă cu care se distraseră biancocelestii acum o săptămână în Europa League. A repetat nulul din tur și a fost mai precisă la loviturile de departajare. Prima finală a lui Gattuso și putea fi al nouălea joc pentru trofeu al lui Ștefan Radu!

L-a întrecut pe Mauri

În seara în care fundașul român îl depășea pe Mauri în topul prezențelor biancoceleste, ajungând pe locul 8, trupa lui Simone Inzaghi a capotat la porțile finalei. Una pe care oricum Radu o pierdea, încasând "galbenul" suspendării! Un sacrificiu necesar în prelungiri pentru a-l bloca pe Suso, scăpat spre gol. L-a marcat bine pe spaniol 120 de minute și a oferit altă evoluție consistentă.

"Fundamentală recuperarea din minutul 65, când l-a oprit pe Cutrone să înscrie. A dat mare siguranță în acest sezon, ca un veteran", scrie lalaziosoamonoi.it
Gazzetta dello Sport l-a notat cu 6, apreciind intervențiile decisive. Nu s-a băgat însă în față și la penaltyuri, unde colegii lui au ratat de trei ori din 7 execuții, inclusiv Milinkovici-Savici, iar rossonerii au greșit doar două. 

304 meciuriare Ștefan Radu pentru Lazio în toate competițiile în cei 10 ani de când joacă în Italia. Favalli e liderul all-time, cu 401 prezențe

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului Lazio - AC Milan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează