INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Șumudică, Lung și Săpunaru au dat lovitura în Turcia! Au învins formația lui Eto'o și Nasri

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 22:16

Kayserispor, echipa antrenată de Marius Șumudică, s-a impus în partida disputată pe teren propriu în fața celor de la Antalyaspor, scor 2-0, și a urcat pentru moment pe poziția a treia a clasamentului.

Kayserispor a început perfect, Badji marcând în primul minut al meciului, printr-o execuție superbă din afara careului (VIDEO). Cealaltă reușită a venit în minutul 77, Bulut profitând de o degajare greșită a portarului oaspeților.

Silviu Lung a fost integralist în garnitura lui Șumudică, reușind să pareze lovitura de pedeapsă executată de Eto'o în minutul 65 (VIDEO), în timp ce Săpunaru a intrat în minutul 22, în locul accidentatului Kana-Biyik.

Antalyaspor este una dintre echipele cu pretenții din Super Liga turcă, investind zeci de milioane de euro în ultimele perioade de transferuri. Starurile oaspeților nu au lipsit nici astăzi de pe teren. Samuel Eto'o, Samir Nasri, Vainqueur sau Djourou au fost neputincioși în fața unei formații așezate perfect de tehnicianul român.

clasamentul primei ligi din turcia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
makero
makero  •  16 Septembrie 2017, 09:04
Postat de brandremist pe 16 Septembrie 2017, 08:59

Și el și Rednic au avut un început bun de sezon. Bravo lor!

Sa nu-l uitam pe "BoloNy" care e pe langa "Puriu".

brandremist
brandremist  •  16 Septembrie 2017, 08:59

Și el și Rednic au avut un început bun de sezon. Bravo lor!

cneius
cneius  •  16 Septembrie 2017, 07:59
Postat de corectu pe 16 Septembrie 2017, 07:51

In clasament nu apare Antalyaspor.O fi Alanyaspor,cea de pe locul 12? Eto"o?Fosta-i lele.

Lipsesc ultimele 4 echipe, nu a avut loc clasamentul complet in "grila" gsp...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează