INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  URAL - KRASNODAR 3-3 (4-3 LA PENALTY-URI)

VIDEO SupEric » Bicfalvi a fost magistral la debutul pentru Ural: dublă și lovitură de departajare transformată!

Bicfalvi (nr. 6) egalează cu execuția anului în Rusia și trimite meciul în prelungiri
Bicfalvi (nr. 6) egalează cu execuția anului în Rusia și trimite meciul în prelungiri

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2017 00:00

Mijlocașul român a marcat o ”dublă”, chiar la debutul la Ural, și a transformat și o lovitură de departajare. Gazdele au revenit fenomenal de la 0-3 și s-au calificat în semifinale.

Eric Bicfalvi și-a mărit șansele de a evita retrogradarea prin mutarea în iarnă de la "lanterna" Tom Tomsk la Ural, locul 13, de baraj.

VIDEO: Vezi AICI reușitele lui Bicfalvi!

Totodată însă, mijlocașul român poate visa și la primul trofeu în Rusia, după ce a contribuit decisiv la calificarea formației din Ekaterinburg în semifinalele Cupei.

Diagonală de efect

Duelul cu Krasnodar, ajunsă în "optimile" Europa League, a fost un remake rusesc al finalei Ligii, AC Milan - Liverpool din 2005. De la 0-3 la 3-3 și apoi verdict dat la loviturile de departajare, 4-3! Ultimele două reușite ale gazdelor i-au aparținut lui Bicfalvi. Chiar la debut!

2-3, minutul 52. Gol din 6 metri cu capul, sub transversală. Apoi, bijuteria de 3-3, minutul 65. O diagonală de pe linia careului de 16 metri, "stil Del Piero", șut cu efect la colțul lung, mingea aterizând în plasa laterală.

"Nu mai aveam nimic de pierdut"

"Așa trebuie să jucăm fiecare meci, ca pe o finală. La 0-3, nu mai aveam nimic de pierdut. Primul gol ne-a dat încredere. Ne-am mobilizat după pauză și am luptat 120 de minute", a spus Bicfalvi.

Krasnodar a ratat un 11 metri chiar în minutul 90, iar în prelungiri a rămas în zece oameni. Eric a transformat cu fentă și prima lovitură de departajare a lui Ural, care s-a impus cu 7-6 la final.

"Mă simt foarte fericit pentru că am făcut alegerea justă. Am deja mulți prieteni aici și suntem o echipă bună"
Eric Bicfalvi, mijlocaș Ural

5goluri în 16 meciuri jucate în Rusia, la Tomsk și Ural, are Bicfalvi, după transferul de la Dinamo

22de ani au trecut de la ultimul joc din Cupa Rusiei în care o echipă condusă cu 0-3 s-a calificat, Astrahan - Volgar 3-3, 3-6 după prelungiri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1666577046692492
Silviu Burcea  •  02 Martie 2017, 10:49

Golul de 3-3 al lui Bicfalvi e de pus în ramă :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează