INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PSG - NANTES 4-1

VIDEO Tătărușanu, chixul meciului cu PSG în L'Equipe! Presa franceză îl critică pe român: "Nu mai e la fel de liniștit"

Notat cu 3 și în meciul cu Dijon, Tătărușanu a dezamăgit pe Parc des Princes // FOTO: REUTERS
Notat cu 3 și în meciul cu Dijon, Tătărușanu a dezamăgit pe Parc des Princes // FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 11:43

Portarul român Ciprian Tătărușanu e considerat vinovat la jumătate din golurile liderului din Ligue 1: "Nu mai e la fel de liniștit în ultima vreme și n-a avut reacțiile potrivite la reușitele lui Di Maria și Pastore". 

Încă o deplasare de coșmar pentru Tătărușanu și al doilea 3 încasat în L'Equipe în ultimele sale 3 meciuri în poarta lui Nantes!

Ciprian nu a făcut față bombardamentului, fiind acuzat de cotidianul francez pentru două din cele 4 goluri încasate în înfrângerea cu PSG (1-4). Fostul stelist a fost trecut, alături de Sala, la rubrica Chix!

"Au cheia să deschidă poarta"

"Multă vreme unul din elementele importante ale defensivei lui Ranieri, românul e mai puțin liniștit în ultimul timp. Față în față cu Cavani, a evitat un al cincilea gol (89), dar a ratat intervenția la șutul lui Pastore (65).

A părut la fel de lipsit de reacție la reușita lui Di Maria (42)", îl critică jurnaliștii din Hexagon. Ranieri n-a avut ce să-i reproșeze prea multe lui Tătă: "Contra marilor campioni poți face totul bine, însă ei au cheia să deschidă mereu poarta. Am fost puțin neatenți la golul doi, am avut și ghinion la alte goluri. Ne-au fost net superiori"

Vezi și: Notat cu 3, Tătărușanu bravează, după ce a fost "găurit" de superofensiva lui PSG: "Am avut ghinion, nu am făcut un joc rău" » De ce îl înțeapă pe Christoph Daum

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează