INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BETIS SEVILLA - FC SEVILLA 1-2

VIDEO Toșca, eșec cu Sevilla, 1-2: a pierdut derbyul andaluz după un gol decisiv din ofsaid

Cel mai bun moment al lui Toșca în derby. Atacul prin alunecare asupra lui Mercado. Gol evitat în ultima clipă // FOTO AFP
Cel mai bun moment al lui Toșca în derby. Atacul prin alunecare asupra lui Mercado. Gol evitat în ultima clipă // FOTO AFP

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2017 00:00

Alin Toșca, a doua înfrângere consecutivă la alb-verzi. Dar ieri, arbitrii i-au făcut cadou Sevillei al doilea gol și 3 puncte: N'Zonzi era afară din joc la reușita lui Iborra.

Primul derby jucat de Alin Toșca în Andaluzia. Primul său cartonaș galben primit în LaLiga. Prima oară înlocuit la Betis. Dar nu și prima victorie în tricoul alb și verde.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nici acum, la al patrulea meci în Spania. După două egaluri, ambele acasă, două înfrângeri. 1-4 pe terenul Granadei și 1-2 cu FC Sevilla.

Ieri însă, arbitrii au greșit în cel mai important moment, împotriva gazdelor. O eroare care a decis partida de pe "Benito Villamarin".

L-a luat în brațe pe Vitolo. Avertisment

Încă o dată, antrenorul Víctor Sánchez l-a titularizat pe fostul stelist într-o defensivă cu 3 fundași centrali. Și 45 de minute, Betis a stăpânit jocul.

Sigură în apărare, cu Toșca perfect integrat, anulând excelenta ofensivă a marilor rivali, s-a concentrat pe atac. Iar ocaziile au apărut în serie.

Bara s-a opus deschiderii scorului, la lovitura de cap a lui Mandi, dar Durmisi (fundașul stânga tip Speedy Gonzalez al "naționalei" daneze) a descoperit fisura din zid la o fază fixă, șutând exact prin spațiul dintre Vázquez și N'Zonzi. 1-0, în minutul 36.

Repriza s-a încheiat după "galbenul" lui Toșca (45+1): "tricolorul" l-a luat în brațe pe Vitolo.

Mutările lui Sampaoli

La pauză, Sampaoli a făcut două schimbări dintr-un foc. Și derbyul s-a transformat. Cu Iborra (mai ales el) și Ben Yedder, Sevilla a redevenit superechipa care domină Europa League de trei ani și care nu renunță la lupta pentru titlu cu Real și Barca. În timp ce Betis a dispărut, de parcă ar fi uitat tot ce jucase până atunci, și apărarea a fost non-stop sub presiune.

În minutul 56, a cedat. Toșca și colegii săi au stat în linie, forțând ofsaidul la lovitura liberă a lui Nasri, însă Iborra a înșelat strategia gazdelor. Cap Iborra, portarul Adán a respins în față, gol Mercado. 1-1.

Tackling la sacrificiu

Raidurile roș-albilor nu s-au oprit nicio clipă. Toșca a plonjat în tackling exact când Mercado se pregătea să șuteze din mijlocul careului. A evitat golul (71), dar a fost înlocuit patru minute mai târziu. Imediat, Sevilla a marcat. O lovitură liberă identică, N'Zonzi a deviat pentru Iborra: 1-2 (76). Ce greșeală de arbitraj. N'Zonzi era în ofsaid în momentul centrării. Pentru asistentul Juan Yuste, nimic deosebit. Gol validat. Victorie oferită Sevillei.

345de minute a jucat Alin Toșca pentru Betis Sevilla în LaLiga

41.623spectatori au fost ieri pe "Benito Villamarin" la derbyul Betis - Sevilla

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  26 Februarie 2017, 09:09

in curind vaajunge la Chiajna

Vezi toate comentariile (1)
Comentează