INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

VIDEO Ultimul rînd la bucurie » St. Etienne a cucerit Cupa Ligii, dar Bănel nu a fost premiat

Nicoliţă trece aproape neobservat în fotografia de la final a jucătorilor lui St. Etienne // Foto: Reuters
Nicoliţă trece aproape neobservat în fotografia de la final a jucătorilor lui St. Etienne // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2013 20:38

Nicoliţă a fost pe Stade de France, dar a stat în tribună. Nu a jucat nici un minut în competiţia cîştigată de echipa sa.

Sîmbătă putea fi o seară frumoasă pentru Bănel Nicoliţă. St. Etienne a cucerit primul său trofeu după 32 de ani de aşteptare, învingînd-o cu 1-0 pe Rennes pe Stade de France. Dar "tricolorul" în vîrstă de 28 de ani nu a fost în lotul "îngerilor verzi", a urmărit finala din tribună, iar la sfîrşit nu a fost premiat.

VIDEO: Vezi AICI fazele finalei Cupei Ligii!

Nu a primit şi el cupa miniaturală pe care fiecare fotbalist de la ASSE o va păstra amintire. Pentru că nu a evoluat nici un minut în Cupa Ligii.

După meci, antrenorul Christophe Galtier le-a mulţumit jucătorilor săi din teren şi de pe bancă, "plus un gînd pentru Alonso, Gradel şi Clement. Ei au fost accidentaţi, primul obligat să se retragă în iarnă, dar şi datorită lor am ajuns aici". Nici un cuvînt însă de Nicoliţă, obligat să rateze o mare parte din sezon din cauza accidentărilor musculare.

La sfîrşit, Bănel a intrat pe gazon pentru a-şi felicita coechipierii. A făcut şi el poza oficială, cu trofeul. Era însă în ultimul rînd, de-abia s-a văzut.

A fost cel mai întunecat an din cariera sa, în care a jucat numai 3 meciuri la St. Etienne. Unul singur întreg, pe 21 septembrie.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează