INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

VIDEO Un nou eșec! Cu Moți și Keșeru în teren, Ludogoreț a pierdut și Supercupa Bulgariei

Foto: Facebook/@pfcludogorets1945
Foto: Facebook/@pfcludogorets1945

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 22:57

Cu Moți și Keșeru titluari, Ludogoreț a pierdut la penalty-uri meciul disputat cu Botev Plovdiv în Supercupa Bulgariei la penalty-uri, după ce săptămâna trecută a fost eliminată din Liga Campionilor de Hapoel Beer Sheva.

La finalul celor 90 de minute scorul a fost egal, 1-1, după reușitele lui Nedelev, în minutul 16, și Wanderson, în minutul 47. Keșeru nu a prins finalul jocului în teren, fiind înlocuit cu Juninho în minutul 77. 

VIDEO cu golurile marcate în primele 90 de minute!

La loviturile de departajare, Marcelinho a ratat primul penalty al celor de la Ludogoreț, însă jucătorii lui Botev nu au greșit și s-au impus la finalul seriei de 5 lovituri de la 11 metri. Moți a fost ultimul executant al celor de la Ludogoreț.

Ludogoreț are un start de sezon de coșmar, după ce a fost eliminată și din turul al treilea al Ligii Campionilor de Hapoel Beer Sheva cu scorul de 3-3 la general, departajarea fiind făcută în funcție de golurile marcate în deplasare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
red_dog72
red_dog72  •  10 August 2017, 07:31
Postat de spinoza pe 10 August 2017, 06:47

Nu a aparat Moti? Parca el era portar!

El e portar doar atunci cind trebuie sa elimine ***;*** din CL!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  10 August 2017, 06:47

Nu a aparat Moti? Parca el era portar!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează