INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO - VILLARREAL 0-0

VIDEO Uragandone » Andone i-a impresionat pe spanioli la meciul cu Villarreal: ”A predat o lecție”

Execuția acrobatică a lui Florin a fost momentul serii la La Coruna // Foto: La Voz de Galicia
Execuția acrobatică a lui Florin a fost momentul serii la La Coruna // Foto: La Voz de Galicia

Articol de - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 00:00

Andone a fost ca o furtună ofensivă pe El Riazor. ”Românul a predat o lecție despre cum trebuie să se miște un vârf”, l-a lăudat Marca. Bara i-a negat un golazo din semifoarfecă!

Florin Andone e mai bun de la un meci la altul. Și, după aproape un tur, i-a cucerit deja pe fanii lui Deportivo, care l-au aplaudat sâmbătă în picioare, în momentul înlocuirii. Vârful român făcuse 83 de minute excepționale chiar contra echipei care l-a lansat în fotbalul spaniol, 0-0 cu Villarreal.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Doar golul i-a lipsit"

"Andone nu se odihnește niciodată. Deportivo a avut un protagonist deasupra tuturor. Florin a dat o lecție despre cum trebuie să se miște un atacant. A adus la disperare defensiva «Submarimului Galben» și doar golul i-a lipsit. Chiar îl merita, fiind un negru coșmar pentru fundașii lui Garitano", l-a elogiat cotidianul Marca.

Și cât de aproape a fost de un golazo în minutul 60! Servit perfect de Borges cu o centrare, a reluat din semifoarfecă, de la 10 metri. În bară, din păcate! AS l-a ales El Dandy, remarcând că "stâlpul porții lui Asenjo l-a lăsat pe Andone fără premiu", iar ziarul local La Voz de Galicia i-a dat nota 8, cea mai mare: "O amenințare constantă pentru poarta oaspeților".

"Dacă Colak e eleganța, Andone reprezintă ferocitatea la Depor. Până să se deschidă umbrelele pe El Riazor, Florin a provocat tunete și fulgere și a încins tibiile în careul lui Villarreal"
Marca, ziar spaniol

"Deportivo are fotbaliști de mare calitate, în frunte cu Andone, care a arătat o forță extraordinară"
Manu Trigueros, mijlocaș Villarreal

6șuturi la poartă a trimis Andone în 83 de minute jucate cu Villarreal, din care jumătate cadrate

3stele a primit atacantul român în Marca. Numai Asenjo, portarul lui Villarreal, a fost notat la fel

6 goluri are Florin în 18 meciuri la Deportivo în campionat, peste un sfert din reușitele galicienilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează