INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

VIDEO Vătăjelu, decisiv pentru Sparta Praga în Cupa Cehiei » Fază frumoasă reușită de român

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 22:10

Sparta Praga s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Cehiei după ce a depășit-o pe Znojmo, în deplasare, scor 1-0, grație golului lui Bogdan Vătăjelu.

Aflat în primul "11", ex-craioveanul a reușit să înscrie primul său gol pentru formația cehă, în minutul 26, când a întors excelent, cu calm, un adversar și a tras pe sub portarul advers.

Reușita avea să fie decisivă, fiind singurul gol al acestui meci. Fotbalistul de bandă stânga transferat de la CS U Craiova a evoluat 82 de minute, când s-a văzut înlocuit de Zahustel.

Revenit după o accidentare, Bogdan Vătăjelu se află într-o formă destul de bună de joc și ar putea intra și în meciul de campionat, care e programat duminică în compania celor de la Teplice.

"Mă simt foarte bine în Cehia, doar că echipa nu trece prin cel mai bun moment. Mă bucur că am marcat golul victorie, mai ales că a fost cel decisiv. Îmi dă moral. Vreau să demonstrez că pot face parte din prima echipă. Sper să joc aici în continuare și să câștig și un trofeu. În plsu, aș vrea la națională, neapărat", a zis Bogdan Vătăjelu pentru myfootball.ro


Bogdan Vatajelu GOAL HD - Znojmo 0-1 Sparta... de taraskorytko1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează