INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER MILANO

VIDEO Vulnerabil » Chivu stă doar cîteva zile după lovitura primită la degetul operat. Dar poate ceda din nou. Oricînd

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 28 ianuarie 2013 22:08

Refuzînd să se supună unei noi intervenţii chirurgicale, românul a devenit veriga slabă din angrenajul nerazzurrilor


Cristi Chivu a avut dreptate. Degetul al doilea de la piciorul drept, cel fracturat în urmă cu 6 luni şi operat deja de două ori, n-a avut prea mult de suferit de pe urma loviturii primite duminică, în minutul 18 al partidei cu Torino (2-2). Consultul efectuat ieri a confirmat afirmaţiile sale de la final. Inclusiv perioada de recuperare pare să fie aceea pe care o avansa fundaşul Interului: "În cîteva zile sînt din nou pe teren".

Click aici pentru a vedea golul marcat de Chivu!

Problema e alta. Refuzînd să fie supus unei noi intervenţii chirurgicale, Chivu a devenit vulnerabil. E acum veriga slabă din angrenajul Interului. Iar aşa cum D'Ambrosio l-a scos din joc prematur (28), călcîndu-l pe picior, la fel vor încerca să profite şi alţi adversari de pe urma fragilităţii lui. Nemaipunînd la socoteală randamentul diminuat din cauza durerilor cu care evoluează şi riscul unei noi accidentări chiar şi în absenţa unei agresiuni externe.

Fostul căpitan al "naţionalei" a luat şi el în calcul riscurile, dar e hotărît să strîngă din dinţi: "Am acceptat situaţia şi voi merge înainte. Voi juca atît cît voi putea".

4 luni şi jumătate a stat Chivu pe tuşă din cauza fracturii suferite în august 2012 la degetul 2 al piciorului drept. A fost operat deja de două ori

"O perlă"
În ciuda ieşirii premature, presa italiană l-a lăudat pe Chivu. În primul rînd, pentru golul înscris în minutul 5, din lovitură liberă. "O perlă", în opinia site-ului calciomercato.it, care l-a notat cu 7: "Păcat că românul a fost trădat din nou de fizicul fragil". Cotidianul Il Giornale a scris despre o reuşită "încîntătoare", iar agenţia Datasport a punctat: "Chivu a clacat tocmai cînd părea să-şi reia locul esenţial în defensiva Interului şi ajuta şi-n atac".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
kobritzzzaaa
kobritzzzaaa  •  29 Ianuarie 2013, 09:58

Insista pentru ca apararea lui inter e in pioneze: ranochia e intr-o pasa extrem de proasta, ultima partida fiind un exemplu clar in aceasta privinta, juan jesus e cand sus cand jos, nici nu stii de unde sa-l iei de exemplu in partida cu roma, cel putin in prima repriza, a fost praf, samuel e terminat iar pereira e de banda, nu poate in nicio circumstanta sa joace fundas central. De voie de nevoie, cand e in teren, chivu e stalpul apararii extrem de fragile a interului. Nu cred ca e placut pentru nimeni, inclusiv pentru el, dar asta e adevarul.

plischi
plischi  •  29 Ianuarie 2013, 06:52

lovitura libera a fost bine executata, dar legat de situatia sa de sanatate eu nu intzeleg de ce se insista cu el - are totusi varsta pe care o are - cand grecul contracandidat pe post nu pare a fi de colea, plus ca este si mai tanar, iar jucatori precum argentinianul care evolueaza bine chiar daca se apropie de patruzeci nu se gasesc si in romania. ziua de azi trece in 24 de ore, cea de maine are o lungime incomparabil mai mare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează