INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UFA - ZENIT 0-0

VIDEO Zero pe linie » Echipa lui Mircea Lucescu a dezamăgit și în a doua etapă din Rusia: 0-0 cu Ufa

"Luce" va avea meci greu etapa viitoare, cu vicecampioana FK Rostov // Foto: Hepta

Articol de - Publicat duminica, 07 august 2016 00:00

Echipa lui Mircea Lucescu a dezamăgit, ca și-n prima etapă. Nici ieri nu s-a lipit de gol, ba putea chiar să piardă.

Mircea Lucescu le-a spus jurnaliștilor ruși că are nevoie de o lună și jumătate pentru a o aduce pe Zenit la potențial maxim. Însă după cum a arătat ieri, în deplasarea cu Ufa, se pare că-i va fi necesar mai mult decât atât.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ca și-n prima etapă, la 0-0 cu Lokomotiv Moscova, alb-albaștrii n-au reușit să înscrie, deși au întâlnit un adversar care sezonul trecut a terminat pe locul 12 (din 16). Mai mult, le-a trebuit mai bine de-o oră pentru a bifa prima ocazie adevărată. Lansat în careu, Kokorin a șutat însă exact în portarul advers.

Bară Witsel

Cu gândul mai degrabă la Juventus, care i-a făcut o ofertă, belgianul Axel Witsel l-a umplut și el de nervi pe "Luce". Mai întâi a trimis mingea-n bară, din zona punctului de la 11 metri (68), pentru ca apoi s-o dea "alături", cu capul (82).

Zenit putea să și piardă. Între cele două ocazii irosite de Witsel, Ufa a avut un gol anulat. Iar în ultimele secunde ale prelungirilor, Zaseev a șutat din careu, balonul a fost deviat de un apărător, dar portarul Lodighin s-a întins ca un arc și a scos de sub transversală.

"Terenul sintetic ne-a dezavantajat. N-am putut iuți jocul. Sunt sigur că multe echipe vor pierde puncte aici"
Mircea Lucescu, antrenor Zenit

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 August 2016, 11:31

luce care in B ne duce ...se face de ras si la rusi ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează