INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA TURCIEI

VIDEO Ziua românilor în fotbalul internațional! Hora și Grozav au marcat pentru echipele lor

Ioan Hora (numărul 88)
Ioan Hora (numărul 88)

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 18:17

Ioan Hora a marcat primul său gol în tricoul turcilor de la Konyaspor în această după amiază în victoria de pe terenul lui Kizilcaboluk Spor Kulubu, scor 4-0, din Cupa Turciei.

Atacantul român în vârstă de 28 de ani a deschis scorul în minutul 40, după ce a primit o pasă în centrul careului. Celelalte reușite ale meciului au purtat semnăturile lui Sonmez Halil (dublă) și autogolul lui Boluk.

Konyaspor e lider în Grupa H din Cupa Turciei după prima etapă, cu maximum de puncte. Din aceeași grupă mai fac parte Trabzonspor și Gumushanespor.

Tot astăzi a marcat și Gicu Grozav pentru Terek în victoria cu Krasnodar, scor 2-1. Românul a înscris al doilea gol al echipei sale, în minutul 33.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează