INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Viorel Moldovan și-a luat secund din România: "Am acceptat cu ochii închiși"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 20:05

Francisc Dican (48 de ani), fostul antrenor al lui CFR Cluj, va fi secundul lui Viorel Moldovan la Auxerre, în liga a doua din Franța.

"M-a întrebat (n.r. Viorel Moldovan) dacă aș vrea să plec în Franța să-i fiu colaborator. Am acceptat pe loc, cu ochii închiși. Nu puteam irosi o asemenea șansă. Asta era înainte cu o săptămână de începerea Campionatului European. Am mers la Auxerre, e un club de tradiție, un club important, iar obiectivul nostru este să promovăm din primul an. Am o relație foarte bună cu Viorel, ne știm de mai mulți ani, suntem prieteni și mă bucur că a apelat la mine.

Rămân în continuare suporterul CFR-ului, club la care am activat în ultimii ani. Am văzut ce se întâmplă acolo, am urmărit ultimele evenimente, cu ancheta și toate celelalte", a povestit Dican pentru actualdecluj.ro.

Fostul tehnician din Ardeal nu exclude nici posibilitatea ca vreunul dintre jucătorii de la CFR Cluj să ajungă sub comanda sa la Auxerre: "Sunt jucători valoroși la CFR, Viorel Moldovan îi cunoaște foarte bine pe toți, iar dacă mă va întreba mai multe detalii, le voi oferi imediat. Poate va ajunge cineva de la CFR la Auxerre, de ce nu?"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  27 Iunie 2016, 21:51

DACA NU PROMOVATI fiti sigur ca veti fi dati afara! acolo nu merge cu jumatati de masura!

babahuda
babahuda  •  27 Iunie 2016, 21:33

E FOARTE BUN dican ..CFR A JUCAT FOTBAL FRUMOS CU EL PRICIPAL ..PACAT CA ANTRENORII BUNI SE DUC SA ANTRENEZE AFARA SI NOI RAMANEM CU ROTATRII

Vezi toate comentariile (2)
Comentează