INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Vizită neașteptată în vestiarul lui Marius Șumudică » Başkanul a dat buzna: „Din momentul de față, el este șeful!”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2019 17:32

Marius Șumudică (48 de ani) a revenit în România după eșecul suferit de Gaziantep duminică seară, 1-2 cu İstanbul Başakşehir.

Printre alte subiecte, Șumudică a fost întrebat și despre un lucru împământenit serios în România: patronii care se implică în treburile antrenorilor.

„La mine la echipă? Nu. Başkanul a intrat ieri în cabină, de exemplu, şi a spus «Din momentul de faţă, şeful în vestiar este Marius Şumudică, noi nu ne pricepem la fotbal, nu avem niciun fel de probleme, doar vrem să venim să vă aplaudăm sau să vă plătim când este data de plată».

În rest, aici răspunde antrenorul şi el face tot ce ştie fiindcă ştie cel mai bine ce are de făcut”, a declarat Marius Șumudică conform TV Telekom Sport.

Gaziantep a căzut pe locul 8 în Superliga turcă, având 11 puncte acumulate în șapte etape. Formația lui Marius Șumudică se deplasează etapa următoare la Trabzonspor.

Vezi AICI clasamentul actualizat și rezultatele din Superliga turcă!

Vezi și:

GAZIANTEP - BAȘAKȘEHIR 1-2 // Oficial, Marius Șumudică e unic în Turcia! Gest de neînțeles făcut azi după 75 de secunde din meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
118253589579794
Zap Popescu  •  07 Octombrie 2019, 20:25

Ești " șeful " vreo luna pana te da afara

jaruan
jaruan  •  07 Octombrie 2019, 19:28
Postat de ares.123 pe 07 Octombrie 2019, 19:02

***

Iar ai injurat copile? Imi pare rau ca m-am luat de idolul tau, iti provoaca mari suferinte asta.

ioan.h
ioan.h  •  07 Octombrie 2019, 19:26

... adica pana ieri nu Suni era seful...! Doar de ieri e ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează