INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

FOTO Vlad Chiricheș a revenit în tricoul Napoli! „După trei luni, am îmbrăcat din nou acest frumos tricou”

Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2019 10:58

Vlad Chiricheș a fost folosit până la pauză în amicalul lui Napoli cu Cremonese (3-3). Căpitanul naţionalei se simte bine la Napoli. „După trei luni, am îmbrăcat din nou acest frumos tricou”, a scris Vlad pe Instagram.

Fundașu Vlad Chiricheş, 29 de ani, nu ia în calcul mutarea din Serie A, deşi turcii îl văd inclus ca monedă de schimb în transferul macedoneanului Elmas de la Fenerbahce. Căpitanul naţionalei a revenit după accidentarea la umărul stâng şi Carlo Ancelotti l-a titularizat, alături de Manolas, în centrul defensivei lui Napoli în amicalul cu Cremonese (3-3), echipă în care Vasile Mogoş a evoluat 74 de minute şi l-a forţat aseară pe Manolas să dea un autogol.

„Static la primul gol”

După trei luni, am îmbrăcat din nou acest frumos tricou. Păcat pentru rezultat, dar continuăm să lucrăm”, a postat fundaşul român pe Instagram.

 

„Încet-încet, trebuie să încercăm să-i aducem pe toţi la acelaşi nivel de pregătire. Chiricheş a revenit acum, Manolas este încă în urmă", a explicat antrenorul vicecampioanei Italiei. Vlad a primit nota 6 pentru 45 de minute bifate. "Aceeaşi siguranţă la ieşirea din defensivă, însă a fost un pic static la primul gol. La al doilea, a fost lăsat descoperit pe contraatac de mijlocaşi”, a scris tuttonapoli.net. 

2022e anul în care expiră contracul lui Chiricheș cu Napoli

Ștefan Radu a lovit transversala

Tot o primă repriză a jucat Ştefan Radu pentru Lazio în testul de aseară cu Virtus Entella (5-0). În al patrulea amical din presezon, a fost folosit stoper stânga până la pauză, când Inzaghi l-a schimbat cu Wallace. Cu o prestaţie solidă, fundaşul român împăcat cu conducerea clubului putea şi marca, dar a nimerit transversala.

Citește și:

Răzvan Marin, titular în Supercupă la Ajax Amsterdam! L-a impresionat deja pe antrenor: „Nivelul e foarte ridicat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bigbolo
bigbolo  •  25 Iulie 2019, 12:40

Pai atat faci, imbraci tricoul ala, ca de jucat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează