INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Vlad Chiricheș are șanse mari de a pleca de la Napoli! Semnează cu o altă echipă de Champions League?

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2016 11:43

Vlad Chiricheș ar putea schimba din nou echipa. Fotbalistul nu se află în planurile celor de la Napoli pentru viitorul sezon și ar putea părăsi echipa italiană.

Cu doar 16 meciuri în sezonul trecut în toate competițiile, Chiricheș se află pe lista de priorități a celor de la Olympiacos, care caută să se întărească în defensivă.

Internaționalul de 26 de ani din România va discuta cu șefii clubului grec în zilele viitoare, anunță gazzetta.gr. Chiricheș a punctat de două ori pentru Napoli.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
bdgeorge
bdgeorge  •  15 Iulie 2016, 18:44

care caută să se întărească în defensivă.....?????? pai cu Chiriches vor ei sa faca asta?? au inebunit nu cred stirea nu prea cred sa mai existe un club in lume care sa mai isi ia teapa cu Chiri dupa Euro..sincer nu am nimic cu el dar este un fotbalist mediocru f bun pt Romania dar slab pt orice liga de elita din Europa

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Iulie 2016, 18:25

...acest jucator s a facut fotbalist pentru bani ...el vrea sa stea pe banca la Napoli daca Olimpiakos i ar da mai putin cu o suta de euro la salariu ...

ge0x
ge0x  •  15 Iulie 2016, 18:16

Totenham, napoli, olimpiacos..apoi steaua sau o echipa din Romania si asta a fost aventura lui chiriches in fotbal..mediocru

Vezi toate comentariile (11)
Comentează