INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

Vlad Chiricheș e apt de joc și speră să reintre contra Fiorentinei! Ce spune despre Carlo Ancelotti, omul care l-a ajutat cel mai mult în perioada de recuperare

Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 16:43

Vlad Chiricheș, 29 de ani, a anunțat că și-a revenit aproape complet după accidentarea suferită în urmă cu câteva luni și că se simte pregătit să revină în Seria A.

Fundașul echipei Napoli a recunoscut că Ancelotti a jucat un rol foarte important în perioada în care a fost accidentat. Tehnicianul l-a susținut și l-a ajutat foarte mult.

Îl respect foarte mult pe Ancelotti, pentru că în aceste luni mi-a oferit mereu ajutorul şi susţinerea de care are nevoie un jucător atunci când este accidentat.

Acum sunt bine. La început a fost un pic dificil. Este greu să îi vezi pe colegi jucând. Mă antrenez deja cu echipa şi sper să fiu convocat chiar de la meciul din deplasare, de la Florenţa”, a mărturisit Chiricheș pentru tuttomercatoweb.com.

Jucătorul român a mai spus că Napoli luptă în continuare atât pentru Liga Europa cât şi pentru titlul în Serie A. “Credem în obiectivul Liga Europa, dar antrenorul ne-a spus să nu renunţăm la campionat, pentru că încă putem să îl câştigăm, chiar dacă este foarte dificil. Trebuie să încercăm să câştigăm fiecare meci pentru a reuşi”.

Napoli se va duela cu Fiorentina, sâmbătă, de la ora 19:00, ora României.

* articol scris de Raluca Sas

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
emil1986
emil1986  •  07 Februarie 2019, 21:17
Postat de calinescu_ pe 07 Februarie 2019, 18:05

TZEAPA MILENIULUI ...!!!! SIMBOLUL NEPUTINTEI ....!!!!!

Mai ai frati?

calinescu_
calinescu_  •  07 Februarie 2019, 18:05

TZEAPA MILENIULUI ...!!!! SIMBOLUL NEPUTINTEI ....!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează