INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Vlad Chiricheş ”învrăjbeşte” Cetatea » AS Roma are concurenţă pentru căpitanul naţionalei: e dorit şi de Lazio

Chiricheș (dreapta, într-un meci cu Arsenal), susține Corriere, e un fundaș apreciat și de conducerile lui Juventus și Fiorentina // Foto: Reuters
Chiricheș (dreapta, într-un meci cu Arsenal), susține Corriere, e un fundaș apreciat și de conducerile lui Juventus și Fiorentina // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 11 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 11 august 2014 00:22

Corriere dello Sport scrie că transferul ex-stelistului se va decide la sfîrşitul lui august, în ultimele zile de mercato.

Lazio ameninţă să i-l subtilizeze Romei pe Vlad Chiricheş. Alb-albaştrii caută un fundaş cu profilul "tricolorului" şi, potrivit cotidianului Corriere dello Sport, au şanse mai mari într-un eventual duel cu rivalii locali.

Roma a contactat anturajul apărătorului, pus pe lista "indezirabililor" la Tottenham, dar pînă la a demara efectiv negocierile e cale lungă. Chiricheş a fost prevăzut pentru cazul în care pleacă Benatia, marocanul disputat de Chelsea şi de Man. United. Şi nu e singurul candidat. Roma mai are în vedere 4 nume, cel mai important fiind al grecului Manolas (Olympiakos), care şi-ar fi dat deja acordul.

Cu Lazio, în schimb, lucrurile sînt mult mai simple. Chiricheş este exact ce-şi doreşte noul antrenor, Stefano Pioli, pentru un duet cu olandezul De Vrij. Iar conform aceluiaşi Corriere, cînd Spurs îl vor pune oficial în mercato, preşedintele Claudio Lotito va fi pregătit să negocieze: "Dar pînă la sosirea românului în Serie A va trebui să mai aşteptăm. Probabil se va decide în ultimele zile de mercato, la sfîrşitul lui august".

8 milioane de euro ar fi suma maximă pe care Roma e dispusă s-o investească în transferul lui Chiricheş

9,5 milioane de euro a cheltuit Tottenham vara trecută cu transferul apărătorului de la Steaua

17 meciuri în Premier League, 24 în toate competiţiile, a jucat Chiricheş pentru Tottenham

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mpanciuc
mpanciuc  •  12 August 2014, 09:59

Chiriches nu are nici o sansa sa fie titular la AS Roma, e concurenta mare in defensiva romanilor.Mie unul mi se pare ca Vlad nu mai joaca fotbalul pe care il practica la Steaua. Asta e fotbalistul roman, nu face fata in campionate puternice.Poate la Lazio sa aiba ceva sanse in conditiile in care pleaca Stefan Radu.

eucutine
eucutine  •  11 August 2014, 14:27
Postat de valiza.epo pe 11 August 2014, 09:40

Cap-de-Cal nu a mai fost accidentat de cand a fost dat afara de la juniorii lui Benfica pentru lipsa de valoare! Singurul lui "accident" este ca intra, uneori, pe un teren de fotbal!

vezi ca aia de la Inter radeau cu lacrimi de crocodil de fenomenalul Alvaro Pereira. Una dintre ele e asta: s://www.facebook.com/video/video.php?v=10151125878405685

valiza.epo
valiza.epo  •  11 August 2014, 09:40
Postat de celceeste pe 11 August 2014, 09:23

important sa nu mai fie accidentat.

Cap-de-Cal nu a mai fost accidentat de cand a fost dat afara de la juniorii lui Benfica pentru lipsa de valoare! Singurul lui "accident" este ca intra, uneori, pe un teren de fotbal!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează