INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SASSUOLO

Vlad Chiricheș, prezentat la Sassuolo: „Vreau să joc și să marchez”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 21:50

Vlad Chiricheș (29 de ani) a fost prezentat azi la Sassuolo, în cadrul unei conferințe de presă. 

Fundașul român, ex-Napoli, a vorbit despre motivele pentru care a acceptat oferta de împrumut pe un sezon a italienilor.

„Este o experienţă nouă, aveam nevoie de această provocare şi sunt bucuros că sunt aici. Sunt în Italia de patru ani şi mă pot adapta la orice. Nu am jucat atunci când mă aşteptam. Sunt aici ca să joc, ca să fac un sezon bun şi sper că va fi un an frumos pentru toţi. Aveam nevoie de o nouă provocare!

I-am întrebat pe prietenii mei de Sassuolo şi toţi mi-au vorbit de bine. Este un club puternic, cu un antrenor foarte bun (n.r. fostul jucător de la CFR Roberto De Zerbi) şi aceste lucruri m-am convins să vin. La Napoli am avut accidentări. A fost o perioadă mai dificilă cu Sarri. Este greu să îţi regăseşti ritmul după accidentări.

Pe unde am fost am reuşit să înscriu. Sper să marchez şi aici”, a spus Chiricheş.

Salariu uriaș la Sassuolo

Potrivit, Corriere dello Sport, Chiricheș va primi la Sassuolo un salariu net de 1,7 milioane de euro/an, românul urmând să fie liderul salariilor echipei din regiunea Emilia-Romagna.

Pe locul 2 în topul stranierilor din elita italiană e Ștefan Radu (Lazio), cu 1,4 milioane de euro. Portarul Ionuț Radu (Genoa) și nou-venitul Romario Benzar (Lecce) au câte 500.000 de euro pe an.

Vezi și:

FOTO Alex Chipciu, antrenat de Pep Guardiola: „Una dintre cele mai frumoase zile din viața mea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează