INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

Alertă la FCSB! Gigi Becali îl așteaptă la București pe Chiricheș, dar primește vești proaste din Italia

Vlad Chiricheș e aproape de a-și lua rămas bun de la Cremonese // Foto: Imago
Vlad Chiricheș e aproape de a-și lua rămas bun de la Cremonese // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2023 13:47 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 15:54

La 33 de ani, opt în Serie A, Vlad Chiricheș părăsește Cremonese după numai un sezon. FCSB i-a făcut o ofertă, dar pe fir a intrat un alt club din prima ligă italiană. 

Vești proaste din Italia pentru FCSB. Cagliari stă la pândă și așteaptă ca Vlad Chiricheș să semneze rezilierea contractului pentru a-l putea lua gratis.

În urmă cu exact un an, directorul sportiv al lui Cremonese, Simone Giacchetta, declara pentru Tuttomercatoweb, site specializat în transferuri: „Am apelat la Vlad Chiricheș pentru a oferi experiență și stabilitate echipei. E internațional, căpitanul României și credem că poate evolua într-o linie defensivă de trei.”

Confimare Sky Sport: „Vlad Chiricheș, reziliere iminentă”

Pe 8 iulie 2022, apărătorul semna pe două sezoane cu Cremonese, de-abia promovată în Serie A. Numai că, din cauza accidentărilor (leziunile musculare se lipesc de el în ultimul timp,) a pierdut nu mai puțin de 19 meciuri în campionat, iar formația antrenată de Davide Ballardini a retrogradat.

Și acum părăsește clubul lombard. Deși acordul expiră pe 30 iunie 2024, același director sportiv Giacchetta a dezvăluit pentru Sportitalia: „Nu avem nicio propunere pentru Chiricheș. De aceea, ne gândim la rezilierea contractului". Fapt confirmat și de jurnalistul Gianluca Di Marzio, de la Sky Sport, care anunță despărțirea iminentă.

Gigi Becali dezvăluie ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș: „Eu i-am făcut o ofertă lui, impresarii au făcut o contraofertă. Am înțeles că asta vrea”
FCSB
Gigi Becali dezvăluie ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș: „Eu i-am făcut o ofertă lui, impresarii au făcut o contraofertă. Am înțeles că asta vrea”

Cagliari l-a vrut și în ianuarie pe Vlad Chiricheș

Zilele trecute, Gigi Becali afirma pentru GSP.ro: „Chiricheș a spus că așteaptă să vadă ce alte oferte are și se decide. Eu i-am făcut o ofertă și acum așteptăm. Probabil că va veni la noi doar dacă nu-și găsește altceva, așa cred. El încă mai așteaptă propuneri”.

Chiricheș, 33 de ani, opt în elita Italiei, la Napoli, Sassuolo și Cremonese, e curtat și de Cagliari, susține site-ul tuttocagliari, care scrie că Vlad a fost contactat de mai multe ori de clubul sard, ultima dată în ianuarie. Oficialii de pe „Unipol Domus" așteaptă ca „tricolorul” să-și rezilieze contractul cu Cremonese pentru a-l putea lua gratis.

La fel, FCSB, unde ar putea câștiga o jumătate de milion de euro (ar fi cel mai bine plătit jucător din Liga 1), nu departe de salariul pe care îl primește la Cremona, 700.000 de euro net. 

Citește și alte știri despre stranieri: 

Claudiu Bumba a semnat în Ungaria » Va fi coleg cu alți doi români

A lăsat România pentru Cipru! Daniel Celea a semnat un precontract pentru un sezon cu Nea Salamina Famagusta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
parachioara5
parachioara5  •  06 Iulie 2023, 20:21

...mie imi pare rau de Cagliari ...dar din ianuarie pana acum poate le a venit mintea la cap ...

mirstelistu
mirstelistu  •  06 Iulie 2023, 17:54

Alerta e la voi in redactie domnilor jurnalisti, nu.a prostii scrieti, lovituri, bombe, alerte cam asa suna toate titlurile de pe toate site-urile de sport asa ca nu ne mai miram cum e fotbalul romanesc....cum il faceti si voi presa, numa noul messi, noul hagi, noul mutu si supe lovituri cu echipe care cauta copii lui hagi sau cel mai important marele ianos hagi pe care acum vreo 2 ani il dadeari cautat inclusiv de Barcelona

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  06 Iulie 2023, 17:24

uitati-va aici ce scrie un FCSBist destept !!!! =))))))))))))))) atthur • 05 Iulie 2023, 07:27 Iar ai apărut, pălărie proastă???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează