INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

OFICIAL Vlad Chiricheș a fost anunțat la noul club: „Am apelat la el pentru a da calibru și experiență echipei”

Vlad Chiricheș/ foto Imago Images
Vlad Chiricheș/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 20:19 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 20:39

Vlad Chiricheș (32 de ani), căpitanul naționalei României, este noul jucător al lui Cremonese.

Anunțul a fost făcut de Simone Giachetta, directorul sportiv al nou-promovatei în Serie A. Astfel, fundașul central român va pleca de la Sassuolo după 3 sezoane, deși mai avea un contrat valabil pe un an cu neroverzii.

Dorin Rotariu, fotbalistul care l-a lăsat cu „seen” pe Mihai Stoica, a semnat: „M-am simțit dorit foarte mult”
CONTRACT
Dorin Rotariu, fotbalistul care l-a lăsat cu „seen” pe Mihai Stoica, a semnat: „M-am simțit dorit foarte mult”

Chiricheș, transferat de Cremonese

Am apelat la el pentru a da da experiență și calibru echipei, este un jucător internațional, căpitanul României și credem că poate juca ca fundaș central în trei. Am ajuns la un acord cu Sassuolo și, în principiu, și cu jucătorul, care evaluează unele detalii personale. 

Așteptăm acest lucru. Am vrut să începem cu apărarea pentru a-i da antrenorului șansa de a lucra din punct de vedere defensiv, ne îndreptăm în această direcție. Vasquez și Chiricheș sunt ținte pe care le-am avut de la început”, a transmis Giachetta, pentru tuttomercatweb.

Chiricheș a jucat la Sassuolo în ultimii 3 ani, de când era adus de la Napoli. În sezonul 2019-2020 a fost împrumutat, iar ulterior a fost cumpărat pentru 9,5 milioane de euro, în 2020.

Va fi al optulea sezon pentru internaționalul român în Serie A. Acesta sosea în Italia în 2015, la Napoli, care l-a transferat pentru 7 milioane de euro de la Tottenham. În campiontul italian, fundașul a bifat 94 de partide la Sassuolo și Napoli.

În sezonul recent încheiat, Chiricheș a jucat 29 de partide, nu marcat și nu a pasat decisiv în Serie A.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Speriați de anunțul lui Ronaldo, șefii lui Manchester United iau cu asalt piața tranferurilor » Jucătorul lui Ajax, aproape să devină „diavol”

Superstarul lui PSG, dorit cu insistență de Napoli » Jucătorul vrea să plece din cauza concurenței

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
emil1986
emil1986  •  05 Iulie 2022, 10:29
Postat de aberescu pe 04 Iulie 2022, 21:33

Haha, tare asta..."pentru a da calibru și experiență echipei". Scouterii străini ar trebui să citească ziarele din Romania.

Scouterii străini nu se iau dupa ceea ce scriu ziaristii romani, despre interesele lor. Ei sunt specialisti si se pricep mai bine ca orice ziarist sa evalueze valoare unui fotbalist.

gigimarga2
gigimarga2  •  04 Iulie 2022, 23:03

Chiriches nu joaca rau doar ca din cand in cand il macina visul de a juca la mijloc la inchidere asumandu si astfel riscuri incompatibile cu postul de fundas central . Poate se maturizeaza si el .

aberescu
aberescu  •  04 Iulie 2022, 21:33

Haha, tare asta..."pentru a da calibru și experiență echipei". Scouterii străini ar trebui să citească ziarele din Romania.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează