INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARSENAL

Vlad Dragomir, surprins de o vedetă de la Arsenal: "Mi-a vorbit în română"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 20:06

Vlad Dragomir, mijlocașul român de 18 ani, a prins banca lui Arsenal în urmă cu o lună în Europa League și e foarte aproape să debuteze pentru prima echipă a "tunarilor".

Puștiul s-a integrat bine în grupul marilor vedete de la Arsenal și chiar s-a arătat surprins când a fost abordat în limba română de Petr Cech.

"Am avut un antrenament chiar săptămâna trecută cu echipa mare şi am auzit din spate un jucator care m-a întrebat în română ce fac. Am rămas foarte surprins şi m-am întors. Era Peter Cech... am rămas puţin uimit de unde ştie română.

Dar, după aceea, a început să îmi spună că a jucat împreună cu Mutu. Mi-a zis doar cuvinte măreţe despre domnul Adrian Mutu", a declarat Vlad Dragomir, conform TV Digi Sport.

Mutu și Cech au fost colegi la Chelsea în 2004.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
vicol_vali
vicol_vali  •  04 Noiembrie 2017, 05:40

Am impresia că dacă FCSB ajunge să joace în Italia cu Dinamo toți sunt români. Iar Mutu nu a pocnit un chelner italian, a pocnit un prost care a fost trimis instigator de un român, umbra lui gg la Bari.

mannecken
mannecken  •  03 Noiembrie 2017, 21:40
Postat de chim_jong_unu pe 03 Noiembrie 2017, 20:53

Ce cuvinte mărețe i-o fi spus nu-mi dau seama ... Că Mutu poate fi considerat măreț doar la trasul pe nas ... Altfel ... e mai mult mătreața societății ...

M-a pufnit si pe mine râsu' când am citit asta,dar mai tare am râs ca a spus "domnul Adrian Mutu" Pentru prima data am vazut scris "domnul Adrian Mutu".

chim_jong_unu
chim_jong_unu  •  03 Noiembrie 2017, 20:53

Ce cuvinte mărețe i-o fi spus nu-mi dau seama ... Că Mutu poate fi considerat măreț doar la trasul pe nas ... Altfel ... e mai mult mătreața societății ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează