INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Vlad Munteanu la Auxerre

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2008 00:00

Nemaidorit la Wolfsburg, Vlad Munteanu va evolua alături de Tamaş şi Daniel Niculae

Contingentul român de la Auxerre s-a mărit aseară. Vlad Munteanu (27 de ani) s-a alăturat românilor Gabriel Tamaş şi Daniel Niculae, el finalizînd aseară tratativele cu francezii.

Situaţia sa la Wolfsburg s-a schimbat în ultimele zile. După ce nici măcar nu l-a convocat la ultimele "amicale", antrenorul Felix Magath l-a anunţat sec că nu mai intră în planurile lui şi poate să-şi caute altă echipă. Întîi, ex-dinamovistul a discutat cu Hertha Berlin, unde agentul său neamţ are relaţii. Ulterior, a apărut şi varianta Lazio.

Auxerre a intervenit însă insistent. Într-o situaţie delicată în Ligue 1, locul 18 din 20, trupa lui Jean Fernandez căuta întăriri. Socotit potrivit să ocupe locul pe flancul stîng lăsat liber de Maoulida, plecat la Lens, Vlad a fost chemat la negocieri. Însoţit de impresarul Vasile Miriuţă, a ajuns aseară la Auxerre ca să afle direct oferta. Surse autorizate susţin că Vlad Munteanu s-a înţeles aseară cu Auxerre, urmînd să fie împrumutat pînă în vară, după care francezii vor avea prima opţiune de cumpărare. Azi, Vlad Munteanu va efectua vizita medicală după care va intra în program normal alături de noii săi colegi.

300.000 de euro pentru un împrumut pe 6 luni oferă şi Auxerre, şi Hertha, cu opţiune de cumpărare de 1,1 milioane

1,7 milioane de euro a plătit Wolfsburg pe Vlad Munteanu vara trecută, cînd l-a luat de la Cottbus

1 milion de euro e salariul lui Munteanu la Wolsfburg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  03 Februarie 2008, 23:55

Il cunosc pe agentul FIFA MOROSAN Cristian,am fost colegi la liceu, fratele lui are CS Scoala de fotbal Radauti. Tot el la transferat pe NICULAE si TAMAS cu frati BECALI.Nu ma mira, e tare de tot si bafta lui ca a facut cinste Radautului. El se ocupa de FRANTA.

 •  30 Ianuarie 2008, 10:16

Sinteti in urma rau. Pro sport a dat stirea inaintea voastra. Va mai mirati de ce Pro este cel mai cumparat ziar? Pai din cauza voastra. Stati cu partea posterioara pe scaune si va uitati la nemurire. N-am sa va mai citesc.

 •  30 Ianuarie 2008, 08:13

BANI PE NET FOARTE SIMPLU !!! SA NU CREZI CA POTI CASTIGA MILIOANE,DAR MINIM 200 $ TOT CASTIGI LUNAR!!!CREDE-MA!ASTA FAC DE 1 AN SI MEREU CASTIG MINIM 200$ NEFACAND MARE LUCRU!TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA ACCESEZI URMATORUL LINK : http://bux.to/?r=airmania20 ITI FACI CONT(DUREAZA 1 MINUT) SI APOI SA INTRI IN "SURF ADS" SI SA ACCESEZI TOATE RECLAMELE DE ACOLO-20 LA NUMAR(FIECARE DUREAZA CATE 30 SECUNDE).POTI SA VEDEZI LIVE CATI BANI ITI INTRA IN CONT.cONVINGE MAI MULTE PERSOANE SA INTRE PE LINKUL TAU SI ASTFEL SI ACCESARILE LOR ITI VOR ADUCE SI TIE BANI!!!NU VEI REGRETA!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează