INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Vlad Munteanu: "Vreau să plec de la Wolfsburg"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2008 00:00

Mijlocaşul lui Wolfsburg, Vlad Munteanu, a declarat azi că doreşte să plece de la actuala sa formaţie, deoarece nu mai intră în planurile tehnicianlui Felix Magath, şi susţine că se află în discuţii cu mai multe cluburi din prima ligă germană.

"Vreau să merg în altă parte, am discutat cu antrenorul şi mi-a spus că nu mai intru planurile sale pentru sezonul viitor. Sunt în discuţii cu mai multe echipe din Bundesliga, pentru că eu îmi doresc să continuu în Germania. Aştept ca în zilele acestea să analizez alături de impresarul meu ofertele pe care le am", a afirmat jucătorul român.

Fotbalistul lui Wolfsburg a mai spus că a fost contactat, la începutul verii, de preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, care i-a propus o revenire în Ştefan cel Mare: "Am vorbit înainte de startul pregătirilor cu domnul Badea şi cu domnul Rednic, cărora ţin să le mulţumesc pentru încrederea acordată. Le-am explicat că deocamdată îmi doresc să mai joc în străinătate. Nu vreau să mă întorc în ţară, pentru că nicio echipă nu ar putea să îmi plătească salariul pe care îl am aici, dar şi pentru că în Liga I există încă probleme la nivelul relaţiilor dintre conducători şi jucători".

Altfel, fostul fotbalist al lui Energie Cottbus a recunoscut că şi coechipierul său de la Wolfsburg Sergiu Radu trece printr-o situaţie asemănătoare: "Pot doar să spun că şi Sergiu îşi caută o altă echipă".

După sezon reuşit la Cottbus, grupare pentru care a marcat 11 goluri, Vlad Munteanu s-a transferat anul trecut la Wolfsburg, dar nu a reuşit să se impună ca titular. Mijlocaşul a fost apoi împrumutat, în returul sezonului, la gruparea franceză Auxerre, unde mai evoluează şi internaţionalii români Daniel Niculae şi Gabriel Tamaş.

 

sursa: News In

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează