INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  XANTHI - PAOK, DUMINICĂ, ORA 19

XANTHI - PAOK // VIDEO Atmosferă de senzație înaintea meciului care o poate apropia pe PAOK de titlu: show pirotehnic al ultrașilor înainte de meci

Fanii lui PAOK s-au dezlănțuit în drumul spre Xanthi
Fanii lui PAOK s-au dezlănțuit în drumul spre Xanthi

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 22:46

PAOK Salonic joacă duminică în deplasare cu Xanthi, fosta echipă a antrenorului Răzvan Lucescu, iar ultrașii lui PAOK au intrat deja în febra partidei care poate apropia liderul din Grecia de titlu.

  •  Xanthi - PAOK Salonic se joacă duminică, de la ora 19:00. Partida nu e televizată în România, dar va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro!

În deplasarea spre Xanthi, autocarul echipei lui PAOK a fost flancat de ultrașii echipei. Aceștia au aprins zeci de materiale pirotehnice și au scandat minute în șir în fața jucătorilor.

 
 
 
View this post on Instagram

No words for #PAOKfans #PAOK #TheFutureIsHere #RoadTrip

A post shared by PAOK FC (@paok_fc) on

Aflați în autocar, fotbaliștii lui Răzvan Lucescu au fost impresionați de acțiunea fanilor, cărora le-au filmat reprezentanția.

Cu 5 etape înainte de final, PAOK e lider în campionatul elen, cu 67 de puncte, și are un avans de 10 lungimi față de Olympiakos, ocupanta locului secund.

Vezi AICI clasamentul la zi din campionatul Greciei!

Vezi și: EXCLUSIV Ultrașii Borussiei Dortmund, coregrafie spectaculoasă la meciul cu Wolfsburg » Banner anti-UEFA + atmosfera de pe străzi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează