INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UNGARIA

EXCLUSIV Yasin Hamed, fost campion cu CFR Cluj, despre ceea ce a găsit în Ungaria: „Până la ultimul sfanț și la liga a doua. O zi nu a întârziat salariul în trei ani”

Yasin Hamed în acțiune în campionatul maghiar. Foto: Imago Images
Yasin Hamed în acțiune în campionatul maghiar. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 10:46 / Actualizat marti, 09 mai 2023 11:10

Yasin Hamed, 23 de ani, s-a transferat în 2020 în Ungaria, mai întâi la Nyiregyhaza (locul 17, Liga 2), iar acum este la Bekescsaba (locul 19, Liga 2), acolo unde va juca până la vară sub formă de împrumut. 

Fost campion cu CFR Cluj în urmă cu cinci ani, mijlocașul dreapta a făcut o comparație între România și Ungaria.

Detaliul observat aseară la Tavi Popescu l-a făcut să exclame în direct: „Ați mai văzut în viața voastră?! Cu tot respectul, așa nu va ajunge niciodată fotbalist”
FCSB - SEPSI 3-1
Detaliul observat aseară la Tavi Popescu l-a făcut să exclame în direct: „Ați mai văzut în viața voastră?! Cu tot respectul, așa nu va ajunge niciodată fotbalist”

Yasin Hamed despre condițiile din Ungaria: „Condiții cel puțin ca la campioana României”

„Diferență mare între Ungaria și România nu din perspectiva vieții de zi cu zi, ci ale condițiilor pentru sportivi, pentru fotbaliști, mai exact. Condiții cum am întâlnit în liga a doua maghiară am văzut în România doar la CFR Cluj. Și sunt cluburi de liga secundă din Ungaria peste ceea ce are campioana României”, a reacționat Yasin Hamed.

8 echipea adunat Hamed în carieră: Liberty Salonta, ASA Târgu Mureș, Pandurii, CFR Cluj, Sepsi, Csikszereda, Nyíregyháza și Bekescsaba

„Nyiregyhaza își face stadion nou, trebuie să-l inaugureze curând. Oricum, și cel vechi arăta bine. Apoi, Nyiregyhaza, care e club mediu de liga secundă, are trei terenuri de iarbă, care sunt «biliard», plus sintetic, sală de fitness echipată cum trebuie, aparate de refacere de ultimă generație.

Ca să nu mai vorbim de situația financiară. La liga a doua aici îți iei banii până la ultimul sfanț! De la echipa de pe locul 1 până la cea de pe ultimul. Inclusiv bonusurile. Am vorbit și cu românii de la Liga 1 din Ungaria, care au fost sau mai sunt, Adi Rus, Steliano Filip, Bumba sau Peteleu, mi-au spus că și acolo sunt cele mai bune condiții”, a mai comentat mijlocașul ofensiv.

7 goluriși 4 assist-uri a strâns Yasin Hamed pentru Békéscsaba în 37 de meciuri în actuala ediție

Îmi place Ungaria, dar nu aș putea să mă mut aici definitiv. Poate, mai încolo, să investesc în ceva în Ungaria. Momentan, aștept să-mi termin casa la Salonta, am o relație stabilă acolo, totul este bine. Îmi plac ungurii, dar mai bine printre români, în Bihor am familie, prieteni, tot. 

- Yasin Hamed, mijlocaș Bekescsaba

Yasin Hamed, despre viața de zi cu zi în Ungaria: „Să preluăm seriozitatea oamenilor de acolo”

De trei ani printre unguri, Yasin Hamed știe ce-ar putea prelua românii de la vecini.

Să preluăm seriozitatea oamenilor de acolo. În România se promite mult, se respectă cuvântul după o lună, două, trei! Ungurul dacă a zis că plătește pe 10, atunci așa-i! În vară fac trei ani de când sunt aici. O dată nu a întârziat salariul fie și măcar o zi.

Yasin Hamed, fost campion cu CFR Cluj, despre ceea ce a găsit în Ungaria: „Până la ultimul sfanț și la liga a doua. O zi nu a întârziat salariul în trei ani”
Yasin Hamed în tricoul lui CFR Cluj (2017). Foto: Facebook @cfr1907

Eu primesc salariul pe 10 la echipa de club. O dată nu a fost pe 11 sau pe 12! Ba pe 8, ba pe 9... Poate și din acest motiv fotbalul maghiar este în ascensiune, iar Ferencvaros a ajuns să se lupte din nou cu puterile continentului", a mai apreciat Yasin Hamed.

VIDEO. Bela Fejer: „Salariile în Ungaria sunt plătite la timp, chiar și în ligile inferioare”

Citește și alte știri:

Gigi Becali a reacționat, după ce Varga a amenințat că se retrage din fotbal: „Vă spun ceva, ca să mă laud și eu puțin”

EXCLUSIV „Am fost crescut ca în dictatură” » Gabi Tamaș, detalii din copilărie și relația cu tatăl său, fostul șef al Poliției din Poiana Brașov + Ce spune fata lui despre scandalurile din trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10iul73
10iul73  •  09 Mai 2023, 12:56

A ...și aia sunt au salariile restante la fel ca la CFR!?au trecut și ei prin insolventa?tare tipul în declarații!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează