STRANIERI    •   ITALIA / CROTONE - LAZIO 2-2

Zenga e pe marginea prăpastiei » Crotone e aproape de Serie B după remiza cu Lazio de azi

Ștefan Radu (dreapta) l-a scăpat pe Simy din marcaj la golul de 1-1, fiind înlocuit în minutul 55
FOTO Guliver/GettyImages

Ștefan Radu (dreapta) l-a scăpat pe Simy din marcaj la golul de 1-1, fiind înlocuit în minutul 55 FOTO Guliver/GettyImages

Articol de — Theodor Jumătate Duminica, 13 Mai

O victorie la Crotone i-ar fi scăpat de griji pe Ștefan Radu și Lazio. Ar fi avut cinci puncte în fața lui Inter (învinsă sâmbătă de Sassuolo chiar pe "Meazza", 1-2) și locul asigurat în Top 4 de Champions League.Acest 2-2, smuls în ultimele zece minute, nu-i ajută prea mult pe biancocelesti. Oricum au nevoie de un egal.

Dacă pierd în ultima etapă, acasă, meciul cu nerazzurrii, ies din zona Ligii, pentru că interiștii au avantajul întâlnirilor directe, după 0-0 în tur.

Remiza o pune pe Crotone însă într-o situație aproape fără ieșire, pe marginea prăpastiei. Echipa lui Zenga și a lui Stoian (din minutul 59 pe teren) e acum pe 18, prima poziție sub linia salvării.

Cinci formații încearcă momentan să scape de retrogradare:
14. Udinese 37p
15. Chievo 37p
16. Cagliari 36p
17. SPAL 35p
18. Crotone 35p

Crotone are cele mai puține șanse să scape. Și cea mai dificilă partidă la final, pe terenul lui Napoli, în timp ce SPAL joacă la Ferrara cu Sampdoria. În plus, SPAL are 1-1 și 3-2 în confruntările față în față. La egalitate de puncte, supraviețuiește. Crotone cade.

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase