INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR

Ziariştii arabi l-au găsit vinovat şi pe Laurenţiu Reghecampf după eşecul din finala Ligii Campionilor: ”Fricos şi pasiv”

"Reghe" după primul duș rece pe banca lui Al Hilal

Articol de - Publicat marti, 04 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 23:19

Presa din Golf îi reproşează antrenorului că ”acasă, în faţa unui public fantastic, s-a mulţumit cu aceeaşi tactică falimentară din tur”.

Eşecul lui Al Hilal în finala Ligii Campionilor Asiei, 0-1 şi 0-0 cu Western Sydney Wanderers, continuă să facă valuri în Golf. După ce l-au mitraliat pe arbitrul Nishimura, care a stricat returul de sîmbătă, ziariştii au pus ieri tunurile pe Laurenţiu Reghecampf.

Presa saudită are mai multe capete de acuzare împotriva antrenorului lui Al Hilal:

- "N-a ştiut să exploateze slăbiciunile evidente ale unei echipe care a venit la Riad cu o singură tactică: apărare supraaglomerată"

- "N-a ştiut să «citească» un adversar modest. Al Hilal a dominat, a avut o posesie covîrşitoare, dar pe tabelă nu s-a văzut"

- "I-a lipsit îndrăzneala şi n-a reacţionat cînd nu mai avea nimic de pierdut"
Concluzia ziariştilor arabi: "Acasă, în faţa unui public fantastic, Reghecampf s-a mulţumit cu aceeaşi tactică falimentară din tur".

Plîngere împotriva arbitrajelor
Al Hilal a solicitat Confederaţiei Asiatice o investigaţie formală în privinţa arbitrajelor din cele două manşe ale finalei. Saudiţii consideră că în prima manşă, iranianul Alireza Faghani i-a privat de două penalty-uri, iar în retur, japonezul Nishimura trebuia să le acorde patru.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
celtics
celtics  •  05 Noiembrie 2014, 10:57

si n a sarit regheton la gatul ziaristilor arabi? Cand cineva ii critica tactica in rromania sarea ca ars. Acuzam arbitrajul...dar in 2 meciuri adica 180 de minute n a fost in stare sa dea UN gol

George
George  •  04 Noiembrie 2014, 16:57

Pai si ziaristii nostri suntbuni, dar sunt buni lingai...............

tandd
tandd  •  04 Noiembrie 2014, 14:38
Postat de fulk_nerra pe 04 Noiembrie 2014, 11:05

Sigur, Reghe nu a inovat ca asezare tactica. Mare inovatie a lui consta in consitenta jocului. Steaua a aratat consistenta in mai toate jocurile cu Reghe - evident datorita pregatirii fizice si motivarii extraordinare. Mie mi se pare mare lucru, mai presus decat nu-stiu-ce asezari tactice care nu dau roade oricum, daca echipa nu poate face pressing. Si exceptand jocul cu Chelsea din CL, Steaua a aratat mai compacta si mai solida chiar si cand a luat-o cu Stuttgar. Sa nu uitam ca in tur a facut 2-2 cu astia.

ptr pregatirea fizica exista neubert,reghe ca antrenor trebuia prin asezarea tactica sa diminueze un pic din calitatea echipei adverse ,sa schimbe ceva,sa surprinda,el niciodata nu a reusit asa ceva,de aia in romania nu are adversar fiinca e diferenta neta de valoare intre steaua si restul dar in europa unde cat de cat balanta e inclkinata in cealalta parte steaua capoteaza mereu.Eu cred ca galca e un antrenor mult mia bun decat reghe,are idei de joc,asezare,gandeshte meciul ca un antrenor pe cand reghe gandea doar la capul llui de manelistprin iesirile verbale

Vezi toate comentariile (29)
Comentează