OPINII  »  EDITORIAL

Gata cu scuzele! Craiova lui Reghecampf este într-o situație nemaivăzută în acest sezon

Articol de - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 15:11 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 16:30

Pentru prima oară în acest sezon, cu o excepție, nou sositul Alex Crețu, tot lotul lui CS Universitatea Craiova este valid. Reghecampf a avut și el timp, în cantonamentul din Poiana Brașov, să-și pună în practică ideile.

Pentru Universitatea Craiova, meciul de luni, cu Sepsi, e ca un nou start în campionat. După un debut în 2021/2022 cu lumini, dar mai ales cu umbre, pentru care a plătit antrenorul Marinos Ouzounidis, oltenii au ajuns într-un punct în care toate condițiile sunt îndeplinite pentru a livra ceea ce fanii așteaptă de multă vreme: fotbal de calitate. 

Reghecampf a profitat de un cantonament în Poiana Brașov

Gata cu scuzele! Craiova lui Reghecampf este într-o situație nemaivăzută în acest sezon
Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova // foto: captură Facebook

Noul tehnician, Laurențiu Reghecampf, a profitat de pauza de două săptămâni rezervată naționalei pentru a-și duce echipa într-un cantonament de o săptămână, în Poiana Brașov. 

Perioadă în care a avut timp să-și cunoască mai bine elevii, să lucreze mai mult cu ei și să insiste asupra unor detalii tactice pe care, preluând frâiele în plin sezon, n-a avut timpul necesar să le aprofundeze. Mai mult, el a avut la dispoziție întreg lotul! Ceea ce la Craiova nu s-a mai întâmplat de foarte multă vreme. 

Recuperați după ce s-au confruntat mai bine de-o lună cu leziuni musculare, Andrei Ivan și Antoine Conte au spus, de asemenea, „prezent", ba chiar și Paul Papp, revenit la antrenamente în urma unei rupturi de ligamente suferite în aprilie la genunchiul drept. Ultimul, deocamdată, în regim redus. 

Universitatea și-a rezolvat în această perioadă, de fapt, chiar înaintea plecării în Poiană, și două transferuri. E adevărat că Lyes Houri, împrumutat de la Fehervar, și Alex Crețu, între timp accidentat, nu sunt chiar achizițiile de 24 de carate pe care și le doreau suporterii. Dar și cu ei, Reghecampf are la dispoziție un efectiv echilibrat și cel puțin câte două soluții pe fiecare post. Ceea ce nu-i puțin lucru.

255e cea mai mare medie a indexurilor InStat la Craiova și o are Screciu, dintre jucătorii care au bifat măcar 5 apariții în 2021/2022. Indexul InStat e suma tuturor realizărilor și nerealizărilor unui fotbalist de-a lungul unui meci

9 puncteo separă pe CS Universitatea în clasamentul Ligii 1 de liderul CFR Cluj. Oltenii au bifat 4 victorii și 3 eșecuri, golaveraj 9-8

Reghecampf are de unde alege 

  • Portari: Pigliacelli, Lazar, D. Rusu 
  • Fundași dreapta: Șt. Vlădoiu, A.Conte, I. Mitran 
  • Fundași centrali: M. Bălașa, P. Papp, V. Găman, M. Constantin, Screciu 
  • Fundași stânga: N. Bancu, Vătăjelu Mijlocași defensivi: Mateiu, Fedele, A. Crețu 
  • Mijlocași centrali: D. Nistor, Houri, Vână, M. Căpățână, Ivanov
  • „Aripi": Câmpanu, A. Ivan, Gustavo, Șt. Baiaram, M. Danciu  
  • Atacanți centrali: Markovici, Koljic, Trică jr

Comentarii (3)
davidgraham
davidgraham  •  11 Septembrie 2021, 05:31

Inca unul care crede ca stie ce-si doreau suporterii...

jony_10
jony_10  •  10 Septembrie 2021, 20:03

Forza Știința!!!

robotucigas
robotucigas  •  10 Septembrie 2021, 17:47

Reghe alături de Dan Petrescu sunt cei mai buni în România. Iordănescu și Șumudica sunt doar antrenori. Fcsb nu a crescut cât se pare. Ca șansă CFR are prima șansă, fcsb și Craiova se vor zbate în mizeria făcută tot de ei vânzând motoarele. Nu ai frate cum sa tunezi motorul cu piese mai slabe. Este logic! În plus în regehe vad un antrenor mare dacă va fi ajutat, și nu sa i se dea gunoaie și sa facă aur. Este imposibil!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează