OPINII  »  EDITORIAL CTP

Simona limpede!

Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Articol de - Publicat joi, 22 aprilie 2021 20:06 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 20:08

La Stuttgart, unul dintre cele mai bune meciuri ale Simonei în fața unei adversare puternice, finalista de la Roland Garros, Markéta Vondroušová, pe care nu reușise s-o învingă până acum!

Două au fost cheile victoriei limpezi, 6-1, 6-3, una mentală și una tehnico-tactică.

1) Relaxarea cu care Simona a abordat meciul, fără presiune, fără să-și propună vreun obiectiv, a făcut-o să dea drumul la brațe, să lovească tare, dar fără încordare, reușind combinații și lovituri direct câștigătoare, nu așteptând greșeala cehoaicei.

Simona limpede!
Simona Halep a învins-o pe Marketa Vondrousova, scor 6-1, 6-3.

2) Serviciul. A servit foarte sigur, și cu primul, și cu al doilea, producând ași sau semiași, dar și interzicându-i Vondroušovei să-și plaseze retururile agresive. Încrederea, care i-a crescut astfel de la ghem la ghem, a ajutat-o să „treacă peste” cunoscutele stopuri cu care Markéta a încercat s-o destabilizeze.

Și, poate mai important, spatele și umărul au rezistat! Dacă psihicul și fizicul o țin tot așa, Simona se poate duce sus în acest Porsche Grand Prix pe zgură, care îi lipsește din colecția Roland Garros, Madrid, Roma...


Comentarii (25)
cati
cati  •  23 Aprilie 2021, 17:57
Postat de to_aia pe 23 Aprilie 2021, 14:55

Te inseli amarnic. Fara oierul Jiji fotbalul nostru era mult mai jos. Da, de acord, Jiji scoate bani din fotbal, bravo lui, dar si cumpara mult. Nu de putine ori a luat teapa. Dar e afacerea lui, pierzi, castigi negustor te numesti. Fara el, Viitorul, Botosani, Iasi etc erau pe alte meleaguri. Becali investeste in tineri pt profitul propriu, dar si pt ROMANIA. cfr investeste in batrani ramoliti si in fluierasii corupti. Nu ii intereseaza fotbalul romanesc. Ii intereseaza doar sa fure si sa mai adauge un trofeu in vitrina lor mincinoasa.

Mda, cand vine vorba de "ROMANIA"... vad ca incepe santajul!

dragan
dragan  •  23 Aprilie 2021, 17:17

mie, sarmane t0-aia, nu mi-e scarba de NIMENI si de NIMIC- adica, nu mi-e scarba nici macar de unul ca tine! sa-ti desenez motivul sau intrebi un prieten?

to_aia
to_aia  •  23 Aprilie 2021, 15:45
Postat de to_aia pe 23 Aprilie 2021, 14:45

***

Esti "tare" dragane. Ziaristii ti-au luat frica. M-au cenzurat fara sa jignesc pe nimeni. Am spus ca nu trebuie sa-ti fie si tie scarba. Eu am motivele mele...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează