OPINII  »  ROMA WTA

Anhelina 3 x 3!

Editorial CTP
Editorial CTP

Articol de - Publicat vineri, 19 mai 2023 20:31 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 09:23

Nu pot să-mi ascund bucuria pentru triumful sensibilei ucrainence Anhelina Kalinina în fața Kudermetovei, rusoaica agresivă și chiondorâșă, purtătoare sfidătoare a mărcii sponsorului Tatneft, gigantul gaz-petrol, furnizor al armatei care atacă Ucraina zi și noapte, supus sancțiunilor UE.

Anhelina a reușit să-mi depășească toate așteptările, câștigând, cu o putere de luptă uluitoare, al 3-lea meci de 3 ore la rând, după cele cu Keys și Haddad Maia, ca să ajungă în finala Masters 1000 Roma!

La sfârșit, cele două jucătoare nu au dat mâna. Nici n-ar avea cum. 

Kudermetova a părăsit terenul fără să salute publicul. Anhelina și-a tras sufletul ca să declare că dedică victoria poporului ei și că nu- și mai simte picioarele!...

Anhelina 3 x 3!

Comentarii (24)
bozo76
bozo76  •  22 Mai 2023, 04:35
Postat de popescu222 pe 20 Mai 2023, 17:49

Bati campii cu pretiozitate, precum personajele lui Caragiale. Excelent articolul.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

IonSaliu
IonSaliu  •  21 Mai 2023, 13:22

Ce mizerie, să amesteci politica în sport! Ciumeţii crescuţi în Comunism o fac din inerţie. Nici nu realizează că acum ei flutură, de fapt, steagul Liberalismului Fascist (Fascist Liberalism, born in USA, contaminated Europe via NATO-dollars). “Cel fluturând steagul roşu / E bătăios precum cocoşu’ / Trece prin multe războaie / Şi chiar o ia la cotoaie.” Singurul câştigător în toate războaiele contemporane este Complexul Militar-Industrial. ‘Military-Industrial Complex’ este conceptul creat de marele General şi Preşedinte, Dwight D. Eisenhower. “’Numai Complexul câştigă’, / Din rărunchi ciumeţii strigă. / Ce mi-e Putin, ce mi-e Baidăn, / Toţi sunt cu Ghiavolu-n leagăn.” Sportul mai poate aduce o oarecare apropiere. Din păcate, sportul e folosit mai mult ca o armă tactică fără echivalentul TNT!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Mai 2023, 06:21

...pe Anhelina ...a durut o scorul ...a lasat o finala nedisputata pana la capat ...rusine...rusine...rusine ...de 3 ori ../.rusine ...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează