OPINII  »  EDITORIAL

Frumoșii yahoos ai Soranei

Editorial CTP
Editorial CTP

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2023 11:24 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 11:26

„A fost un mesaj pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât e de frumoasă lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu”, spunea Sorana Cîrstea, încercând să justifice propozițiile make, de facere a omului „din nou” – după chipul și asemănarea publicului de la Wimbledon...

Ei, iată că publicul ăsta classy, minunat, de oameni ca zeii, s-a dovedit de o prostie și ghiolbănie demne de o peluză românească de aur. Elina Svitolina și Viktoria Azarenka au dăruit tenisului o frumusețe de meci. Au tras de ele la limită, au improvizat lovituri uluitoare, au luptat din răsputeri, aproape 3 ore, până la ultima minge – Svitolina a învins cu 10-8 în super tie-break!

Condusă cu un set și 2-0, ucraineanca a reușit să recupereze, fiind susținută cu entuziasm de tribune. „Mi-ați dat multă putere, am jucat punct cu punct și mă gândeam că acasă sunt foarte mulți care se uită și mă încurajează. Știu cât de mult înseamnă pentru ei fiecare moment de bucurie pe care o pot primi. Sunt vremuri grele pentru Ucraina, eu sunt aici și nu pot să mă plâng”. La sfârșit, Svitolina nu a dat mâna cu Azarenka, așa cum a decis să procedeze cu toate adversarele din Rusia și Bielorusia. O înțeleg. E dreptul ei.

Dar spectatorii nu aveau dreptul să o huiduie și să o fluiere pe Viktoria Azarenka la ieșirea de pe teren! Anul trecut, jucătorilor și jucătoarelor din Rusia și Belarus organizatorii le-au interzis prezența în turneu. E dreptul All England Club, am fost de acord. Acum, au fost acceptați. Spectatorii au plătit ca să îi vadă jucând. Și Azarenka a onorat banii pe bilete, oferind un spectacol excepțional – cum să o iei cu huo?! Înseamnă să îți bați joc de tenis, de sport, să fii complet lipsit de ceea ce, cu un cuvânt englezesc, se cheamă fair-play!...

foto: captură Eurosport
foto: captură Eurosport
foto: captură Eurosport
foto: captură Eurosport
foto: captură Eurosport
+4 FOTO

Și ar mai putea să însemne că pe Elina Svitolina au aplaudat-o pentru că e ucraineancă, și juca împotriva unei bieloruse, nu pentru că e una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii...

Ilie Năstase este interzis în tribunele de la Wimbledon, pentru mârlănie. Asta ar merita și toți yahoos care și-au făcut auzite mugetele aseară.

P.S.

Yahoo nu înseamnă doar portalul web știut de toți. Cuvântul yahoo a fost împrumutat de la marele satiric britanic Jonathan Swift, care l-a inventat în a patra călătorie a lui Gulliver. Yahoos sunt făpturi umanoide, murdare, primitive și stupide.


Comentarii (38)
parpalache
parpalache  •  11 Iulie 2023, 16:40

Staați ușor ca gaina Ambasadei va mai oua vreo 3 margici- despre aceasta ediție a Wimbledon-ului!Prima data il vor invia cu apa- dupa ce va leșina de extaz-la meciul dintre Swiatek și Avitolina-„caprițele” din țarcul NATO!Va epuiza ditirambele!Apoi va cotcodaci victorios- daca Sviatek(care va trece ușor de„invenția”organizatorilor-ingalata ucraineana cea plina de ifose)-le va intrece și pe Sabalenka!Daca nu sa vedeți ... scrâșnete!La adresa„grobianismului”Sabalenkai și la adresa organizatorilor ca de ce i-au dat voie sa... participe!Iar daca in locul taietoarei de lemne belaruse, va fi placida Rybakina,va scrâșni la organizatori ca de ce au primit-o,daca-i nascuta la Moscova!

xipen
xipen  •  11 Iulie 2023, 11:59

"Când deschide ctp gura - acest Scrâșnet al Carpaților, undeva, intr-o sală de clasă plină de liceeni adormiți scârțâie creta pe tablă, undeva deraiază un mărfar, are loc o alunecare de teren, o femeie avortează spontan, se sărbezește o ciorbă, cade un MIG iar undeva, un om ce îmbătrânește se împacă cu Dumnezeu, devine bun doar ca sa nu ajungă *** ca domnul de mai sus despre care "facem vorbire”. Legenda spune că la vârsta de doar un an, ctp mânca singur cu furculița salată de cactus cu spini cu tot și bea un biberon cu zeamă de lămâie înainte de culcare, motiv pentru care e constipat și in zilele noastre. Pe la cinci anișori a descoperit vitriolul ca fiind un desert excelent, la zece înghițea pioneze, in adolescență cuie, etc. șamd, nu mă mai întind, ca poate nici nu e adevărat ce spune legenda, poate că așa s-a născut el si alte chestii legate de genetică la care nu mă bag, că nu-s om de jtiință. Nici informația asta nu e confirmată din trei surse dar se mai zice că in anul in care ctp zâmbește nu mai dau vacile lapte, unele câte doi-trei ani consecutiv și le țin oamenii degeaba, ca pe politicieni, cu casă și masă gratis.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

MASETA
MASETA  •  11 Iulie 2023, 08:43

"STUPID" DA, MAI ALES "MERCENARI" DE DOI BANMI AI NEOMARXISITILOR CE "SCRIU" LA COMANDA ORICE *** DOAR DOAR "***" O SA LE ACCEPTE *** TOTALA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează