OPINII  »  EDITORIAL CTP

Fetele luptătoare

Articol de - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 21:04 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 21:15

Jaqueline Cristian s-a luat la întrecere cu Ana Bogdan în proba de comeback! Ea s-a aflat în setul 2 într-o situație și mai dificilă, fiind condusă de cealaltă Ană, Bondár, cu 5-1. 

De acolo, Draqueline a dat drumul unui joc „la linii”, curajos și precis, susținută puternic de tribune. A luat 8 game-uri, pierzând doar 3. Așa a ajuns să conducă în setul decisiv cu 4-2 și 40-0 pe propriul serviciu. Aici însă, a comis, în opinia mea, o eroare tactică majoră. Primul serviciu nu i-a intrat. La un astfel de scor, presiunea psihică era pe Bondár. Nu rentează să riști servind tare, la limită, ca pe primul. Dacă servea 2-ul mediu și cu efect, pe corpul adversarei, stresul decizional cădea pe unguroaică: dau retur tare, la ce-o fi o fi, sau returnez controlat, spre centru și joc punctul? Jaqueline a scutit-o pur și simplu de acest vârf de stres pe Ana Bondár servind tare, la limită, out.

De la acea dublă greșeală, cum nu rareori se întâmplă, lui Bondár a început să-i intre tot, iar jocul Jaquelinei s-a stricat. Egalată la 4, a reușit să servească bine, a ajuns la 5-5, 40-0 pe serviciul ei și N-A MAI REPETAT GREȘEALA! Primul serviciu nu i-a intrat. Servind cu 2-ul, a trimis mediu, cu efect, pe corpul adversarei – Bondár a dat la plesneală, 1 metru afară!

Fetele luptătoare
Jaqueline Cristian

În tie-break, cu resursele fizice pe sfârșite, Bondár a fost nevoită să forțeze terminarea rapidă a punctelor. Jaqueline a repetat secvența Anei Bogdan cu Dalma Galfi, apărându-se eroic. Bondár a greșit în serie...

Cu Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, două luptătoare admirabile, România conduce Ungaria cu 2-0 în Billie Jean King Cup!


Comentarii (6)
Papalaga
Papalaga  •  12 Noiembrie 2022, 03:27

Nu trageti in ***, face si el un ban cinstit de pe unde poate si unde il mai crede cineva

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  12 Noiembrie 2022, 01:06
Postat de Ripensia pe 11 Noiembrie 2022, 23:05

Draqueline is a sexy bitch, in another life maybe a threesome with her and Micky Buzarnescu :)

Ce fumezi, bre, ca pare de calitate!?

pelicansli
pelicansli  •  11 Noiembrie 2022, 23:55

Cântăreața cheală cânta la mese mici… In curând ping pong :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează