OPINII  »  EDITORIAL CTP

Îmi vine să emigrez

Editorial CTP
Editorial CTP

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2022 20:59 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 21:06

„Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viață! Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs”.

Așa arată secreția cutiei craniene a lui Daniel Pancu, fost fotbalist în Cecenia, admirator al lui Ramzan Kadîrov. Înțeleg, cu toate că e înfricoșător de greu să mai gândești când auzi asemenea cuvinte, că lui Pancu îi lipsea acest drept și această libertate strămoșești ale omului, de a omorî femei când are chef. 

Îmi vine să emigrez
Daniel Pancu

Și că le-a găsit, spre mulțumirea sa, în Groznîi, orașul Groazei, unde se respectă tradițiile, nu ca la noi.

Creatura Pancu este român și stă pe aici. N-aș pleca din România chiar dacă vin trupele rusești și măcelarii lui Kadîrov peste noi, dar la gândul că aparțin aceluiași popor și trăiesc în aceeași țară cu Pancu – și câți alții ca el? – mă cuprinde, pentru a doua sau a treia oară în viață, dorința să emigrez undeva, poate în Congo.


Comentarii (68)
dodo001
dodo001  •  07 Martie 2022, 17:16
Postat de sica.nevaccinatu pe 07 Martie 2022, 08:24

haaaaaaaaaaaaaa!!! ma mir cum aceasta miresa care nici usturoi nu a mincat nici ca gura nu-i pute nu spune nimic cum a fost omorit nea nicu in zi de Craciun pentru ca el era cu Dumitru TInu pro rus-ul de atunci cu Daria novaceanu pe la adevarul. ce bine af face fata lui dumitru tinu sa vob eaca desprea aceasta f$$$$$$$$legma de asa zis jurnalist. adica frizerul paraschivescu spune ca doar asasinatul lui putin ar scapa planeta de razboi nu ar fi tot act de crima. dece nu judecata? dar cei ce vorbesc fac ce au facut o viata intreaga adica sa stea c((((((apra pentru cum le este bine. despre ororile ucriniene cu enticii romani de peste zeci de ani nimic. distrugerea ortodoxiei nimic unde nici ct popescu nici paraschivescu nu cotizeaza. ei cotizeaza pentru altii precum plesu si liiceanu crescuti la pulpana germaniei si al altora. crimele ucrainiene nu exista domnilor. povesti. criminalul nu este jelenscky doar putin. mai marii planetei vor razboi altcumva aprobau tara neutra ucraina asa cum era normal. in rasboiul dus impotriva iugoslaviei au fost doar flori si miere. nimic. lastitati care influenteaza pe neuronless. romania a ajuns gubernie europeana. te rog domnule ct popescu eu care am dosare anticomuniste nu ca tine si mi-au luat cetatenia romana sa pleci cit mai repede pentru a-i imbolnavi si pe altii. *** de asa zis om si tu si altii

Las-o baltă!

dodo001
dodo001  •  07 Martie 2022, 16:01
Postat de Claude SH pe 06 Martie 2022, 07:16

Cred ca se exagerează la maxim pe subiectul Pancu. Credeți ca era într-o stare psiho-fizica bună când a relatat acest lucru în studiourile TV? E de notorietate ca Pancu și cu Ilie Dumitrescu cam servesc băuturi alcoolice în timpul meciurilor. Uitați-vă la ei la început, la pauza și la final. Evident ca la final roșii la față, cei doi mai spun multe și nevrute, uita ca sunt în fata reflectoarelor și gogomanii de realizatori abia așteaptă să-i prindă în nadă.

Nu se exagerează. Oamenii mai spun adevarul. Uiti de sintagma ”In vino veritas”? Cam așa a fost, daca nu chiar cognac veritas !

10156988440052179
Domnul Gabriel Dutu  •  07 Martie 2022, 11:23
Postat de David David pe 07 Martie 2022, 08:21

Alo ! Alo ! Tovarase CTP , emigreaza , nu ai oprelisti ... mare aCADEMICIAN , l ai prins pe PANCU la vorbe , un fleac l ai ciuruit ... intra si pe teren faceti o miutza 1la 1 , poti sa te introduci ???

Ce legătura are *** cu prefectura? Pancu este un ***, știm… iar ca orice *** nesimțit , simte ca trebuie sa debiteze ceva! Dacă ar fi fost un *** cu bun simt, ar fi spus : sunt prost, nu ma pricep !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează