OPINII  »  WTA STUTTGART

Simona le face sânge rău Aurolacilor

Editorial CTP
Editorial CTP

Articol de - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 00:06 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 08:41

Vă povestesc o singură fază din meciul Simonei cu Alexandrova

Rusoaica prinde o dreaptă inversă tare și ascuțită, o scoate în culoarul de dublu pe Simona, care se întinde la maximum și agață mingea cu reverul cu două mâini. Nu mai are însă forță decât să o arunce „moartă”, țopăită, cam la 2 m de fileu, după care fuge spre centru. Ekaterina vine la minge liniștită, are timp berechet să aleagă, și pune o scurtă bine îngropată. Simona aleargă formidabil, ajunge în ultima fracțiune de secundă și împinge mingea, cu reverul tăiat cu o mână, în dreapta, în cros aproape paralel cu plasa. Alexandrova n-o mai ajunge decât ca s-o trimită în burta fileului...

Pentru mine, semnul nivelului înalt de încredere în sine al Simonei este o astfel de reușită excepțională în „zona crepusculară” pentru ea, în apropierea fileului.

Simona le face sânge rău Aurolacilor
Simona Halep la Stuttgart, foto: Imago

Ca și cu Vondroušová, în înfruntarea cu redutabila Alexandrova, cheia a fost serviciul. Care a funcționat ca un ciocan pneumatic, tăindu-i adversarei elanul atunci când încerca să întoarcă meciul. Din nou, remarcabil jocul de inițiativă, asumat, cu care își face punctele, nu le așteaptă. După părerea mea, Simona Halep are prima șansă mâine, în semifinalele Stuttgartului, indiferent dacă va juca cu Sabalenka sau Kontaveit.

Două vorbe despre membrii sau simpatizanții Partidului Aurolacilor care-i reproșează Simonei că n-a jucat în echipa națională împotriva Italiei, dar că joacă la Stuttgart. Ceea ce i-ar fi umplut de fericire, deci, ar fi fost să nu joace nici la Stuttgart. Sau măcar să piardă. Din molozul mințișoarei lor, o înjură că nu e patrioată, ca și cum meciurile eroice din Fed Cup ale Simonei împotriva Cehiei și Franței, de pildă, n-ar fi existat. Să le ceri să se gândească la spatele și umărul ei, pe care nu i le dau ei înapoi dacă se rup, ar fi de-a dreptul obscen...


Comentarii (66)
parpalache
parpalache  •  26 Aprilie 2021, 19:36

Partidul papagalilor domnule CTP!Masa de manevra a politicienilor si a „activistilor”!Printre care va numarati!

rocky5
rocky5  •  25 Aprilie 2021, 11:44

Habar n-aveam ca sunt simpatizant al acestui Partid hulit!:) Și dacă ma gandesc bine, la câte critici si ironii am adus eu la adresa jucătoarei din spuma mării, cred ca sunt chiar printre membri fondatori! Mulțumesc domnului Popescu ca ne-a dat o identitate cu care acum putem să ne si mîndrim!

969907806361734
Nedelcu Dan  •  25 Aprilie 2021, 07:46

Halepoaica tocmai a mincat bataie "ca-n curtea scolii"...cu toste ca in "mintisoara" lui CTP nivelul ei de incredere ajunsese la cote paroxistice. Da, CTP, stim ca in mintisoara ta cea putin creata si "legionarii" iesisera imbracati cu "camasi verzi si diagonala" in 13 iunie 1990, si cite si mai cite alte absurditati ai scris in fituica "Adevarul". Daca ti-ar fi ramas putina decenta, te-ai fi retras si ti-ai fi mincat linistit pensia pe care n-o meriti. Doar ca la tine decenta si adevarul sint doar vorbe goale de continut.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează