OPINII  »  EDITORIAL

Două kitsch-uri: Colțescu și Budescu

Editorial Dan Udrea
Editorial Dan Udrea

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 00:45 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 00:47

1. Penalty-ul acordat de Colțescu nu e inventat, dar nici nu e penalty! Contact există, dar nici măcar la baschet nu se penalizează orice contact. Mai mult, Șut vine în piciorul lui Băluță și oricum mingea îi rămăsese în spate. „Penalty ușor acordat” e o caracterizare indecentă pentru eroarea lui Colțescu!

2. Până și lui Șut i-a fost greu să argumenteze la flash-interviu în favoarea deciziei lui Colțescu. „Nu sunt arbitru ca să vă spun dacă aș fi dat penalty”. Un penalty 100% e penalty din perspectiva tuturor. Dacă are dubii și Șut, atunci Colțescu să-și prezinte scuze pentru că a viciat meciul!

3. Hagi, dar și alții se întreabă de ce n-a intervenit VAR. Simplu: fiindcă pentru Colțescu, acel contact banal și total întâmplător e penalty. VAR nu avea ce să-i arate suplimentar, în afară de ceea ce văzuse el.

Două kitsch-uri: Colțescu și Budescu

4. Despre fotbalul jucat nu sunt prea multe de spus. Nu mi-a plăcut meciul, dar mi-au plăcut Ngezana și parada lui Aioani la șutul lui Compagno. 

5. Cu fiecare meci în care joacă, Budescu devine tot mai penibil. Ca joc e o piatră de moară, vorba lui Ionuț Angheluță în comentariul de la Digi. Simularea lui din final de meci, dar mai ales înjurăturile scabroase la adresa arbitrilor dovedesc că Budescu nu mai e fotbalist. E un kitsch.


Comentarii (142)
parpalache
parpalache  •  20 Septembrie 2023, 08:41
Postat de REMEMBER87 pe 18 Septembrie 2023, 15:04

*** ! Steaua joaca prost si cistiga ! Farul nu joaca nimic si ia campionatul ! Arbitrii nostri se intrec in gafe dar sunt recompensati cu meciuri internationale ! Sefii FRF duc fotbalul romanesc la nivel de Andorra dar primesc madate noi ! Uniti sub tricolor sunt un virus ucigas pt fotbalul romanesc , dar suntem bucurosi de iubirea repusa in prim plan a fratilor sirbi de peste Dunare ! Simona ia 4 ani -fara suspendare dar noi o iubim si o adulam cum nu o faceam cind cistiga Wimbledonul ! A fost contact , dar nu a fost penalty .....pai de ce ? Cum masori tu Dorele de la Tv nivelul de contact ?

O fi fost„contact”cum va place voua fcsb-iștilor sa va justificați ***- ***!Numai ca„contactul”a fost provocat de...Șut,care s-a dus peste fundaș!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Calin1000
Calin1000  •  18 Septembrie 2023, 23:29
Postat de Marickian_zice pe 18 Septembrie 2023, 17:34

Pe ce lume traiesti ? unde ai mai vazut tu ca la o faza de penalty suspecta .. sa nu verifice VAR-ul ??? aprope toti arbitri mari la penalty-uri consulta VAR-ul numa pe la noi nu ...

Trebuia sa-l atentioneze pe arbitru din camera VAR ca sa vina sa vada faza fiindca una e sa vezi faza live in timpul jocului cand totul se intampla rapid si alta e sa vezi faza in reluare, cu incetinitorul, altfel iti faci parere de ce s-a intamplat acolo. Dar nu s-a vrut, ciobanul a intrat la butoane ca sa castige campionatul, dar si asa tot nu o sa-l castige!

elton
elton  •  18 Septembrie 2023, 22:05

trei, redactore-sef adjunct! kitsch-uri! roaga pe cineva din redactie sa-ti citeasca-fireste, pe silabe- propriul (tau) articol!

Vezi toate comentariile (142)
Comentează