OPINII  »  EDITORIAL

Istvan Kovacs e sistemul!

Editorial Dan Udrea
Editorial Dan Udrea

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 09:01 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 14:20

Arpad Paszkany a spus la puțin timp după ce a intrat în fotbal: “Dacă bagi într-un sac toți arbitrii și lovești sacul cu bâta, sigur nu dai în unul cinstit”.

Paszkany însă a învățat că nu acuzând arbitrii câștigi campionate, ci doar după ce le intri pe sub piele. A renunțat la ideea de a le lăsa vânătăi pe corp și a creat un sistem perfect, de la care s-a inspirat și a beneficiat și următorul patron al clubului. 

Și uite așa CFR a ajuns să câștige cele mai multe titluri în ultimii 15 ani (mai mult de jumătate dintre campionate).

Conexiunile urât mirositoare CFR-Kovacs

Cel mai simplu pentru a înțelege acest sistem impenetrabil creat de CFR e să-l vezi pe Istvan Kovacs arbitrând-o pe CFR. Ce s-a întâmplat luni seară, la partida cu Petrolul, nu e revoltător, nu e strigător la cer, nu e ceva neobișnuit. E efectul unor conexiuni urât mirositoare pe axa Kovacs-CFR, negate de cei în cauză, dar care put din ce în ce mai tare cu fiecare joc al clujenilor la care oficiază acest central!

Mizerabil arbitraj. Părtinitor, într-o singură direcție. Pro CFR de la cap la coadă. Indiferent cât de dur ai comenta ce a făcut Kovacs, tot nu găsești caracterizarea care să descrie perfect cum Istvan a asasinat efectiv meciul.

„Penalty pentru Petrolul? Nu, am controlat faza”

Pe transmisia meciului există un prim-plan pe Kovacs, dupa faza din minutul 48. “Penalty pentru Petrolul? Nu, am controlat faza” i se poate citi pe buze lui Istvan în comunicarea pe care o are cu Mladinovici, după ce Ajeti aproape că îi rupe picioarele lui Pedro. 

Istvan Kovacs e sistemul!
Istvan Kovacs

N-a văzut un penalty pentru Petrolul cât China de mare, dar fiind avertizat din camera VAR a replicat: „Am controlat faza”. Dacă întrebarea ar fi fost “penalty pentru CFR?”, ceva îmi spune că n-ar fi controlat bine faza și ar fi avut nevoie de VAR!

A dus-o pe CFR în Europa!

Vă aduceți aminte de CFR-FCU Craiova 1-0, barajul pentru Europa? Altă execuție în direct comisă de Kovacs, pentru care a avut spatele asigurat de cuplul Savaniu observator - Vassaras șef suprem

N-a fost suspendat nici măcar un meci. Nu va fi nici acum! E ca în Cosa Nostra: odată intrat și acceptat de sistem, ești apărat până în pânzele albe, tocmai pentru că lucrezi pentru sistem!

El își apără fratele, pe el îl apără sistemul

Când fratele său a inventat un penalty anti FCSB în meciul cu UTA, Istvan s-a ocupat personal, prin mesaje trimise experților TV, să-l apere. Pentru el nu e nevoie de mesaje, pentru că el a fost deja creat și perfecționat de sistem. Și acum el e cel care întreține sistemul. El e sistemul!

PS: Balaj susține că Ajeti a fost tras înainte de a comite penalty. Dacă acea mângâiere e fault, atunci la duelul Băluță-Șut sunt 10 penalty-uri. Haioasă explicație, Cristi!


Comentarii (130)
Yuri_macel
Yuri_macel  •  29 Septembrie 2023, 11:33
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 29 Septembrie 2023, 09:20

***

Yoy no tulai no…2 stele avem deocamdata minte inceata. Vine si a 3 a in cativa ani.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  29 Septembrie 2023, 09:20
Postat de Yuri_macel pe 26 Septembrie 2023, 10:59

Celalalt suporter al cfr ului e cu tine sau v-ati certat de la beutura?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  27 Septembrie 2023, 09:29
Postat de Yuri_macel pe 26 Septembrie 2023, 11:01

Sa spui despre o echipa care in ultimii 8 ani este impiedicata prin diverse metode sa ia campionatul, ca este echipa sistemuluu, arata ca esti efectiv ***.

Ce „metode” mah?!Ca n-a mai jucat jupânul pocker-pe meciuri-cu alde Porumboiu,Sachelariu?!Cea mai infailibila„metoda”a celor de la CFR au foar...salariile mari date jucatorilor-straini majoritatea!Jupânul din Pipera,sigur pe „metodele”lui Giovani-(***)-a mizat pe„poturi”mari-adica milioane luate gramada, pe„perle”false-care apoi au dus la dosare penale și condamnari pe la Sevilla și pe la Anderlecht!Tu te iei dupa presa aservita?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (130)
Comentează