OPINII  »  EDITORIAL

Lucescu. Răzvan Lucescu

Editorial Eduard Apostol
Editorial Eduard Apostol

Articol de - Publicat duminica, 19 mai 2024 23:02 / Actualizat luni, 20 mai 2024 12:45

Este arhicunoscut faptul că Răzvan Lucescu este noul campion al Greciei. După un final fulminant. Demn de porecla „Generalul", acordată de ultrașii și simpatizanții lui PAOK Salonic.

I-a îmblânzit pe toți, de la Atena la Savvidis

Victoriile unui sezon încheiat apoteotic au redus la statut de simple victime toate celelalte echipe mari și/sau importante ale Eladei, modul cum și-a așezat pe creștet coroana regală după victoria cu marele dușman din oraș, stăpânirea de sine într-un campionat unde a fost ponegrit de rivali și de cei ce au analizat meciurile alb-negrilor... Sunt detalii ce completează aura unui autentic și original învingător.

A ieșit un mix perfect între stilul Lucescu și cel al familiei Savvidis, după 5 ani titlul este sărbătorit din nou cu fast lângă Turnul Alb.

În 2019, am avut privilegiul de a fi în mijlocul bucuriei, de a fi în autobuzul-car triumfal, în acea noapte de excepție ce a urmat campionatului istoric câștigat de PAOK. Am văzut live celebrări felurite în România și afară, dar ceea ce a fost la Salonic n-am mai trăit, nu o să mai trăiesc și nici nu aș vrea să mai trăiesc vreodată! Irepetabil.

Lucescu. Răzvan Lucescu

Generalul generalilor

Iată că Răzvan Lucescu a reușit să scrie din nou o pagină de istorie în Olimpul Greciei, a repetat marea victorie din 2019. Mai mult, victoria de acum este ceva excepțional, comparativ și cu momentul de acum 5 ani. Oly joacă finală de Conference League cu Fiorentina, Pao a renăscut la viață (ajutată acum câțiva ani și de Loți Boloni!), AEK e o forță, eventul în 2023, Aris e mereu dușmanul din propriul oraș.

Mircea Lucescu a cucerit trofee pe bandă rulantă la Donețk, plus trofeu european, iar în această noapte se bucură cu toată familia strânsă la Salonic de marele triumf al fiului. Cu tot respectul, ceea ce Răzvan Lucescu a reușit să facă alături de PAOK stă oricând la nivelul muncii ilustrului său tată. Este Lucescu, Răzvan Lucescu, nu doar fiul marelui Il Luce!

Citește și:

E gata! Florinel Coman pleacă de la FCSB, dar nu la Al-Duhail
Superliga
E gata! Florinel Coman pleacă de la FCSB, dar nu la Al-Duhail
„Blatul perfect” la România - Slovacia? Un celebru jurnalist spaniol avansează un scenariu-șoc la Euro 2024
Euro 2024
„Blatul perfect” la România - Slovacia? Un celebru jurnalist spaniol avansează un scenariu-șoc la Euro 2024
Ianis Hagi, luat tare după meciul cu Belgia! „Nu se vede urât ca numărul 10 să fie rezervă două meciuri la rând?” » Ce a răspuns
Nationala
Ianis Hagi, luat tare după meciul cu Belgia! „Nu se vede urât ca numărul 10 să fie rezervă două meciuri la rând?” » Ce a răspuns

Comentarii (15)
dragan
dragan  •  22 Mai 2024, 11:39

exista, domnule apostol, o explicatie pentru reactia mea (usor) exagerata: de la emmaculatul geambasu n-am vazut un editorial mai *** ca asta! fair-play ar fi sa-mi cer, azi, scuze- am citit editorialul pictat de onorificul ioanitoaia si trebuie sa recunosc ca, pe linga *** directorului, editorialul tau e dobos cu frisca! proaspat si proaspata!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragan
dragan  •  21 Mai 2024, 09:51

Bond? eduard b(l)ond?

Laguioleq
Laguioleq  •  21 Mai 2024, 08:36

Cine vorbeşte despre o țară uitată de civilizație ? Nene , Platon, Pitagora şi Aristotel nu sunt mărci de maşini de spălat rufe. Ce sunt 7 Mai 86 şi victoria Argentinei din 94 ? Nişte banale consemnări dintr-un anuar statistic, adică un fel de hrană furajeră pentru prostime. Există şi un cancer al gîndirii . De el suferă cam toți ce şi-au primit diploma prin recomandată de la Fac.din Caransebeş.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează