OPINII  »  EDITORIAL IOANA MIHALCEA

Oricine are un preț

Ioana Mihalcea
Ioana Mihalcea

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2022 02:27 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 18:49

Interviu ireal cu Daniel Pancu în Fanatik, despre perioada petrecută la Terek în 2008-2009 și despre sinistrul Ramzan Kadîrov.

Un aliat-cheie al lui Putin, asasinul Kadîrov conduce Cecenia printr-un regim de teroare, opresiune și tortură.

Intenția lui Pancu de a umaniza și lăuda (!!!) unul dintre cele mai oribile personaje ale lumii în care trăim e absolut ridicolă.

Câteva dintre declarațiile fostului atacant:

„Îl respect enorm pe Ramzan Kadîrov. Problemele cu războiul mă depășesc și nu vreau să fac comentarii politice. [...] Eu nu știu de atentate sau crime, dar nu mă miră cu nimic. E un om foarte credincios și fidel legilor Islamului”

A se citi - „Am luat foarte mulți bani la Terek (n.r. 50k dolari pe lună și 14k cea mai mică primă) și cu ocazia asta mi-au „cumpărat” și judecata și conștiința. Nu-mi dau cu părerea pentru că sunt privilegiat, n-am nevoie să iau în calcul războaiele voastre, nu mă afectează. N-am văzut, nu știu, nu cunosc”.

Oricine are un preț
Kadîrov, idolul lui Pancu și aliatul lui Putin

„[Ce au de învățat românii de la ceceni?] Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viață! Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs”

Da, am pierdut multe lucruri de-a lungul secolelor, inclusiv posibilitatea de a omorî oameni fără nicio consecință. Domnule Pancu, acestea nu sunt tradiții, să fie clar! Tradiție e să faci cozonaci sau să mergi la Înviere, nu să ucizi femei. Despre ce vorbim?! Acel „nu neapărat” în acest context e pur și simplu înspăimântător!

„Îmi pare rău să spun lucrul ăsta, dar suntem foarte departe de ei (n.r. de ceceni)!”

Slavă Domnului pentru asta! Cu cât suntem mai departe de ceceni precum Kadîrov, cu atât înseamnă că am evoluat în bine. Ceea ce clar nu pot spune despre dumneavoastră, cu tot respectul cuvenit - adică zero.

„[Kadîrov] Pur și simplu m-a fermecat!”

No comment.

Aici se încheie selecția de elucubrații ale fostului fotbalist. Nu știu contextul în care au fost făcute, poate avusese o seară mai agitată.

În orice caz, cu ideile astea, în 2022, Pancu n-ar trebui să mai apară la TV (de fapt, nicăieri), să analizeze nimic. Să-și expună părerile doar la el în sufragerie sau în localul din cartier. Sau pe Instagram, unde plânge că nu l-a pus Angelescu antrenor la Rapid. Cine știe, poate venea cu Ramzan Kadîrov de mână la inaugurarea Giuleștiului, dacă nu-l rezolvă ucrainenii între timp, după ce i-au exterminat deja locotenentul și soldații trimiși să-l asasineze pe Zelenski.

În același articol, Florentin Petre (ex-Terek) și-a dat și el cu părerea despre măreția lui Kadîrov, confirmându-ne și explicația că oricine are un preț: „Nu știu despre crimele de acolo, pentru că eu îmi vedeam de fotbal și de pregătire. Fiecare țară are legile ei. (...) [Kadîrov] Dădea mereu prime la meciurile de acasă, care erau foarte importante pentru suporteri. Cel mai bun jucător străin primea o primă de 100.000 de euro, iar jucătorii ceceni o Toyota Landcruiser! Știa foarte bine să ne motiveze”. Așa motivator, mai rar. Q.E.D.

Later edit: 

Superbet se dezice de Daniel Pancu! Contract reziliat după interviul ireal în care îl laudă pe omul lui Putin și e de acord cu tradiția de a „omorî femeile oricând”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Superbet se dezice de Daniel Pancu! Contract reziliat după interviul ireal în care îl laudă pe omul lui Putin și e de acord cu tradiția de a „omorî femeile oricând”

Comentarii (74)
gicapuia
gicapuia  •  06 Martie 2022, 21:39

Cenzurati ! Cenzurati!

mapsi77
mapsi77  •  06 Martie 2022, 21:19
Postat de Mircea Ordean pe 06 Martie 2022, 19:46

„Oricine are un preț” Corect! Atîta doar că unii sînt suficient de valoroși, pentru a fi tentați cu respectivul preț. Iar alții (îndrăznesc să trec pe listă și autoarea materialului), nu.

Ești incredibil de p.ro.st

117850983907825
Mircea Ordean  •  06 Martie 2022, 19:46

„Oricine are un preț” Corect! Atîta doar că unii sînt suficient de valoroși, pentru a fi tentați cu respectivul preț. Iar alții (îndrăznesc să trec pe listă și autoarea materialului), nu.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează