OPINII  »  EDITORIAL

FRF, banii înapoi fanilor în galben!

Editorial Narcis Drejan
Editorial Narcis Drejan

Articol de - Publicat sambata, 08 iunie 2024 12:51 / Actualizat sambata, 08 iunie 2024 14:17

Rușinea fotbalului românesc a ajuns pe Everest, pentru că un egal cu bancherii și contabilii din Liechtenstein reprezintă apogeul penibilului.

Imposibil să gândești calm și să-ți accepți soarta, să te cheme Nicușor Stanciu, să fi mințit fotbalul o viață întreagă, iar la apus de carieră, purtând ilegal numărul lui Hagi, la echipa reprezentativă, să te apuci să cerți suporterii!

Tu, cel mai slab decar din istoria României, te iei de oamenii care ajung la 1:00 sau 2:00 dimineața acasă, cu copiii dormind pe bancheta din spate, după rușinile cu Bulgaria și Liechtenstein!

De dragul nostru, al iubitorilor naționalei, Nicușor, te rugăm, du-te spre Est, cât mai spre Est, nu te urca în avionul care zboară spre Germania, găsește o scuză, retrage-te, lasă-te, du-te la cântat prin Dubai, dar sincer, ești purtător ilegal de număr 10! Lasă-ne, du-te spre Est!

Fanii aceia, cărora le răspunzi needucat, au familie, plătesc bani să vă vadă evoluțiile catastrofale! Dacă eram Burleanu, te puneam să restitui banii pentru biletele de la dezastrele cu Bulgaria și Liechtenstein! Retrage-te, Nicușor, lasă-ne!

Și Liță și Balaci aveau dreptate…

Nebăgați în seamă, doi dintre cei mai mari fotbaliști ai României, Ion Dumitru și Ilie Balaci, ne spuneau că vom trăi ziua când Luxemburg, Feroe sau Liechtenstein vor juca de la egal la egal cu noi!

Perverșii, libidinoșii, ipocriții din fotbal i-au blamat pe legendarii Liță și Ilie, numindu-i frustrați și nepricepuți!

Ar trebui să mergeți la crucea lui Ilie să-i cereți scuze, netrebnicilor, iar la Liță Dumitru să mergeți până în America și să vă înclinați!

Dar nu vă pasă, stați pe holurile Federației și distrugeți fotbalul românesc, pas cu pas, la fel de ipocriți, îi bârfiți pe toți, vă milogiți pentru un post, să vă numească antrenori sau manageri pe undeva, directorași de marketing, măcar, să mai furați din fotbal! 

Tupeu și nesimțire…

Să vii după 0-0 cu Liechtenstein și să râzi la camere, să aberezi că n-ai marcat împotriva locului 202 din clasamentul FIFA, în fața unui stat care are fotbaliști cât o grupă de juniori de la Filiași, înseamnă tupeul nesimțirii!

Apoi, dragă conducere a FRF, dacă voi mergeți pe grupul ăsta la Euro, tare mi-e teamă că din cauza noastră se va înființa grupa Euro-Africană, ca-n vremurile Cupei Davis, iar nouă ne va fi greu și-n baraje cu Lesotho, Djibouti, Zimbabwe, Eritreea sau Eswatini.

Nu am crezut că voi trăi ziua unui 0-0 cu o națională de amatori, de băieți care au o singură calitate, stau 90 de minute în teren și te încurcă. Am impresia că ne place în somnul ăsta cel de moarte, cum zice imnul, că nimănui nu-i este rușine!

Parcă nici nu ne interesează ce facem la Euro, nu mai doare pe nimeni? Chiar așa își pot bate joc neisprăviții de la FRF de noi?

Banii înapoi!

O mișcare inteligentă a departamentului de imagine al FRF ar fi un comunicat plin de scuze, plus vestea că banii încasați din bilete la dubla asta amicală, cu Bulgaria și Liechtenstein, să fie donați în scopuri caritabile sau să fie returnați fanilor.

Pentru că tind să cred că naționala de fotbal a început să ne umble prin buzunare și cum a spus Napoli: “furano banii”. Dați-le banii înapoi oamenilor care au plătit să vadă cum a schingiuit România fotbalul, cu Bulgaria și cu amatorii din Liechtenstein.

E atât de penibil egalul acesta cu o națională de amatori precum un loc unde analfabetul predă la facultatea de limbă maternă, precum un plagiator care se consideră doctor honoris causa, precum un securist numit într-o funcție publică, deși nici la schimbat vidanja nu lua examenul.

E cel mai penibil rezultat din istoria fotbalului, iar voi, cei din Federație, sunteți cei mai penibili!

Citește și:

Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro
Superliga
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro

Comentarii (125)
barghierimihai49
barghierimihai49  •  10 Iunie 2024, 18:39

Stanciu e singurul fotbalist roman campion in 4 tari diferite,mentonat de catre expertii in fotbal din Anglia si Franta drept unul dintre cei mai buni jucatori din actuala selectionata a Romaniei(vezi digisport.ro),iar "jurnalistul" Drejan i-l face "cu ou si cu otet"*** de FCSB(fosta Steaua).Apropo-multlaudatul de catre "specialistii"de fotbal din Romania - Ianis Hagi e mentiona doar ca e de vanzare si nu-l cumpara nimeni!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  10 Iunie 2024, 15:44

N-am mai vazut atatea comentarii le un articol-editorial de multa vreme. *** sa ne invete ei ca "merge si asa, ce vrem mai mult, ca ne-am calificat". Cand nu esti in stare sa dai de pamant cu Liechtenstein, chiar si jucand intr-un picior in vacanta, inseamna ca nu esti fotbalist. Pun pariu ca daca ne strangem 11 oameni care jucam fotbal pe sintetic odata pe saptamana, facem si noi egal cu selectionata asta a Romaniei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  10 Iunie 2024, 15:36

Te-a bătut soarele în cap? Compari România cu Franța, Anglia? Las-o mai moale cu agricultura pe caniculă...

Vezi toate comentariile (125)
Comentează