OPINII  »  EDITORIAL

Pușcaș e slab și în Football Manager

Editorial Narcis Drejan
Editorial Narcis Drejan

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2023 18:00 / Actualizat duminica, 10 septembrie 2023 18:52

După prestația lui George Pușcaș din partida cu Israel am încercat experimentul Pușcaș la Chelsea, Inter Milano și Notts County

Joc Football Manager de când era Championship Manager 2002-2003, din vremea când îi transferai pe Rooney de la Everton și pe Cristiano Ronaldo de la Sporting și rupeai avioane cu ei în orice campionat. După prestația lui Pușcaș, pe care nu-l înțeleg sub nicio formă la echipa națională, pare un paradox filozofic, l-am transferat la Chelsea.

Nu joc niciodată cu Leeds United, echipa mea de suflet, joc cu Chelsea, pentru că în CM 02-03 am luat 28 de titluri la rând, 11 UCL, iar pe Rooney l-am făcut secund după ce s-a lăsat. Și la orice ediție de Manager aleg 3 echipe, Chelsea, Inter și Notts County. 

Pe ultimii îi iau din National League, fosta Conference și mă chinui 7-8 sezoane să-i duc până în Championship! E aproape imposibil să-i promovez în Premier League, cu Inter și Chelsea e mai ușor.

Joc ca Bielsa, iar Pușcaș nu înțelege nimic

Îl transfer pe Pușcaș la Chelsea. Îmi sar fanii în cap, conducerea, toți, că am adus un fotbalist care nu e de nivelul lui Chelsea. Joc tactica lui Marcelo Bielsa, peste tot, 3-3-1-3, e ofensivă, spectaculoasă, revoluționară, dar niciodată când am în față City, Arsenal, Liverpool sau United. 

Pușcaș e titular cu Brighton, în deplasare. La pauză am 2-0, au marcat Sterling și Bruno Fernandes, pe ultimul am dat mulți bani! Pușcaș are 4,2, iar ceilalți de la 6,5 în sus. Îl trec în centrul atacului, echipa mea ia gol, câștig cu 2-1, greu, dar meritat! Pușcaș e pușcăria de la Chelsea! Nota 3,9. Abysmal, așa zice presa din Anglia.

Pușcaș e slab și în Football Manager

Boss, there’s no improvement for G. Pușcaș

La conferința de presă sunt întrebat de atac, e clar că poghibalele de jurnaliști vor să mă încurce, îmi bat obrazul cu Pușcaș. Trece ziua și găsesc mail în inbox de la secundul meu Paolo Morganti: Boss, there’s no improvement for George Pușcaș. Îmi sugerează să-l împrumut. 

Eu sunt antrenor, nu Mititelu, nu Morganti, nu nea Gigi, așa că Pușcaș joacă etapa următoare cu Norwich. Nota 5.0, deși câștig 4-1. A avut o ocazie, a dat la 4 metri de poartă. După 10 meciuri, Pușcaș marchează în Carabao, cu topiții de la Solihull Moors, 6-0. Nota 7.0, dar printre cele mai mici din echipă. Oooof, mă trage în jos, e mai slab decât în meciul cu Israel.

Inter m-a dat afară

Salvez, încep sezon nou cu Inter Milano. Transfer Moldovan, Chiricheș, Răzvan Marin, Alibec, Budescu, Pușcaș, Mihăilă și Marius Marin! Scandal uriaș, joacă toți titulari, pierd 3-0 cu Lecce, 2-2 cu Salernitana, AC Milan îmi dă 6-1 și sunt dat afară. 

Pușcaș n-a dat niciun gol și am început cu Notts County. Echipa mea e în Championship deja, locul 16, îl iau împrumut pe Pușcaș, are 31 de ani aici. E foarte slab, nu marchează deloc și l-am dat eu afară după 15 etape, fără gol. 

Am simțit că și Edy Iordănescu poate să mă asculte și să-l dea afară din cantonament! Este una dintre cele mai mari minciuni din istoria atacanților români

Gândiți-vă că Oblemenco n-a jucat niciodată în echipa națională, Dănciulescu și Niculescu au fiecare câte 8 meciuri sub tricolor, dar Pușcaș se apropie de meciul cu numărul 40. Lipsă de cultură fotbalistică!!!


Comentarii (20)
achenbachfrederikk
achenbachfrederikk  •  12 Septembrie 2023, 23:32

Halal editorial. Sa scrii la 50 si ceva de ani ca tu joci incontinuu Football Manager si sa faci comparatie cu lumea reala. ......Si tipul asta mai primeste pentru asa ceva si salariu .A zis Johi adevarul cu statul esuat.

O_persoana
O_persoana  •  12 Septembrie 2023, 19:00
Postat de Kuba.nr1 pe 11 Septembrie 2023, 21:24

cate ligii active ai? asa era si pt mine locul 12-14 cand aveam 5-6 ligii active,acum am 27 active si romania e varza.Oricum e ridiculos ca un "ziarist" sa scrie despre fm , e matematica si exel tot jocul,Puscas e setat la 62-66% maxim,depinde in ce post joaca.

Am 8 ligi , dar o sa cresc si eu numărul. Probabil se va întâmpla la fel si va ajunge vai de capul ei România. Si da , e cam proasta comparația. Dar la ce sa te aștepți de la “Ziariștii” de excepție ai GSP-ului?

Kuba.nr1
Kuba.nr1  •  11 Septembrie 2023, 21:24
Postat de O_persoana pe 11 Septembrie 2023, 18:16

Eu am o cariera cu o echipa pe care am adus-o din Liga a 3-a in prima liga a Germaniei, iar in 2030 România e pe locul 12 la coeficient la cluburi si FCSB a ajuns in sferturile UCL =)))

cate ligii active ai? asa era si pt mine locul 12-14 cand aveam 5-6 ligii active,acum am 27 active si romania e varza.Oricum e ridiculos ca un "ziarist" sa scrie despre fm , e matematica si exel tot jocul,Puscas e setat la 62-66% maxim,depinde in ce post joaca.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează