OPINII  »  EDITORIAL

Gafa

Editorial Ovidiu Ioanițoaia
Editorial Ovidiu Ioanițoaia

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 13:42 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 15:45

Nu-l știu foarte bine pe Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin. Mai apropiat am fost de tatăl acestuia, regretatul internațional rapidist dispărut la numai 60 de ani. Nicolae Manea era un tip plăcut, spiritual, mereu pus pe glume.

Revenind la Florin, consider că și-a făcut treaba cum trebuie atunci când l-a influențat pe Drăgușin, căci cred că l-a influențat, să aleagă Tottenham Hotspur în dauna mai galonatului Bayern Munchen. 

Deși, ca să-l citez pe Marcel Răducanu, „Bayern nu se refuză”, cei doi au luat împreună o decizie înțeleaptă. Părerea mea. Deoarece e mai important să joci la o formație cu ștaif din Anglia decât să stai, la 22 de ani, rezervă fie și la o megaechipă cum e multipla campioană bavareză, în 6 rânduri câștigătoare de Champions League.

Mai departe însă, nu pot să trec cu vederea faptul că Florin Manea a comis-o grav în clipa în care, însoțindu-l pe Drăgușin la Londra, s-a apucat să declarate că „În trei sau patru ani, îl văd (n.a. - pe Radu) la Real Madrid. Suntem abia la început de drum... dar visul lui este Real sau Barcelona”

Altfel spus, „E frumos aici, la voi, și nu ne pare rău c-am venit, dar să vedeți cum e la alții, nu se compară, la ei e infinit mai frumos!”.

Clar că pe FM l-a luat gura pe dinainte. A scăpat porumbelul în ideea că există chestiuni pe care le poți gândi, unele chiar adevărate, dar pe care trebuie să le ții pentru tine. N-ai voie să le spui în public, sinceritatea nu-i recomandată în orice împrejurare.

Gafa
Radu Drăgușin, alături de echipa lui de impresari

Evident că fanii lui Spurs, nici ei duși la prea multe biserici, au sărit ca mușcați de șarpe. Au interpretat declarația cu pricina drept o jignire și au tăbărât asupra agentului. 

L-au bălăcărit în fel și chip, mergând până la a-i cere lui Drăgușin, pe rețelele de socializare, să se despartă imediat de „impresarul cu creier de copil”. Să-l concedieze.

Firește că nu se va întâmpla așa. De presupus, și de dorit, ca Radu Drăgușin și Florin Manea să continue colaborarea. Spre beneficiul comun și, ca obiectiv însemnat, în folosul naționalei României.

Pe de altă parte însă, Manea trebuie să înțeleagă că el și jucătorul său au intrat într-o lume în care se permite o singură gafă. Cel mult una. Dacă ea se repetă, plătești foarte scump. Chiar cât nu face.


Comentarii (33)
ricco
ricco  •  15 Ianuarie 2024, 05:50

E clar ca Florin Manea a dat cu "bita-n balta"... Cum poti sa faci o asemenea declaratie???... E jignitor pt. Totenham si poate crea o retinere a fanilor vis-a-vis de Radu Dragusin... O astfel de declaratie poate face fanii sa fie MULT mai pretentiosi si chiar mai critici fata de Dragusin... Florin Manea a vorbit precum O TzOAPA care s-a trezit in 'caleasca'... tzoapa trebuie sa spuna ca Nu-i place ceva, sa faca o remarca Negativa, doar ca sa-si dea IMPORTANTA...

Laspalmas
Laspalmas  •  14 Ianuarie 2024, 16:53

Parachioara puteam sa jur ca esti baiat destept dar te incapatanezi aiurea. Nu Ioanitoaia a lansat varianta ca Manea i-a facut reclama proasta lui Dragusin ci chiar fanii lui Tottenham. Acestia l-au atacat virulent pe Manea dupa declaratiile lui deplasate despre Real si Barcelona

parachioara5
parachioara5  •  14 Ianuarie 2024, 05:35
Postat de Laspalmas pe 12 Ianuarie 2024, 20:38

Parachioara ce are baba cu mitraliera si comunismul cu prostia ? Citeste postul lui @birdibel si mai gandeste-te ca sigur iti schimbi pozitia fata de Manea. Care poate spune ce ii trece lui prin mnte fara sa il opreasca cineva. Sa taca insa daca ii creeaza probleme de imagine lui Dragusin..

...dar tu de unde stii ca i creaza probleme de imagine ?...de la nea Ovi ?...asa crede Manea ca este mai bine sa procedeze ...ce aveti cu el ?...desteptilor .

Vezi toate comentariile (33)
Comentează