OPINII  »  EDITORIAL

Mai bine, dar nu destul

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2023 12:23 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 12:36

Un stadion arhiplin a ținut să onoreze meciul european 100 al CFR-ului și, totodată, să hrănească speranța garniturii clujene de calificare în "optimile" Conference League.

Spre lauda ei, campioana noastră a înțeles să răsplătească sprijinul oferit de public. Paradoxal, a arătat mai bine decât în turul de la Roma, unde a avut degeaba superioritate numerică 75 de minute. De data asta, deși fără Yuri și Boateng, ea a fost mai agresivă, mai compactă, mai curajoasă. Dovadă că a îndrăznit mai tare e și aceea că a atacat cu doi oameni, Janga și Malele, uneori și cu trei, socotindu-l și pe Krasniqi.

În consecință, CFR a redus-o pe Lazio, adevărat, neinteresată să forțeze ca urmare a victoriei scurte de pe "Olimpico", la condiția unei echipe de pluton. Ștearsă, care n-a impresionat cu nimic. Oarecare. O repriză s-a jucat de la egal la egal, fiecare formație trecându-și în cont câte o ocazie, numai că a lui Krasniqi a fost imensă.

Mai bine, dar nu destul
foto: Raed Krishan/GSP

După pauză, animată de spaniolul Luis Alberto, mai activ decât celebrul Immobile, Lazio a iuțit pasul și a avansat liniile. Atât că Scuffet a intervenit în două rânduri miraculos, uluitor. Eliminarea lui Muhar i-a tăiat aripile CFR-ului și a permis grupării biancoceleste să conserve remiza albă, suficientă pentru "optimile" CL. Ajutată fiind și de Yeboah, care a irosit o situație monumentală!

Rezumând, campioana României s-a prezentat la Cluj mai bine decât la Roma, a avut o prestație onorabilă. Dar atât, pentru a continua în Europa era nevoie de mai mult. De un plus de răutate și de noroc. Înainte de toate, de un plus de valoare. 


Comentarii (36)
jean_gabin
jean_gabin  •  25 Februarie 2023, 12:46

Are dreptate birdibel, nu dobermann. Baiatul asta nu intelege nici el ce vrea. O vrea pe fcsb campioana. Asta s-ar intampla numai daca ar juca singura desi ar exista si atunci pericolul sa se bage evlaviosul si echipa bercenara sa termine pe locul 2.

Dobermannul
Dobermannul  •  24 Februarie 2023, 22:37
Postat de cj666 pe 24 Februarie 2023, 21:11

Cred ca a lui nea Ovi, care chair are un articol pertinent. Nu al dobermannului, asta daca ar putea ar face cu cfr ca putin cu ucraina :)))

Vezi ca maestrul Ovi si-a dat seama ca trebuie sa-si mai modereze "pertinenta" cum spui tu sau opera bufa cum am spus eu si a scris un nou articol. Asa 20-25% mai prudent in afirmatii bombastice.

cj666
cj666  •  24 Februarie 2023, 21:11
Postat de jean_gabin pe 24 Februarie 2023, 20:09

Cluje bune si rele ca si in viata. Analiza realista.

Cred ca a lui nea Ovi, care chair are un articol pertinent. Nu al dobermannului, asta daca ar putea ar face cu cfr ca putin cu ucraina :)))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează