OPINII  »  LIGA 1

Edi și MM? Antipatici!

Editorial Remus Răureanu
Editorial Remus Răureanu

Articol de - Publicat duminica, 16 mai 2021 14:17 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 14:32

Etichetele care le-au fost lipite oamenilor influențează judecata despre rezultatele lor concrete. Era ușor să-l lauzi pe Grigoraș, un tip simpatic ale cărui echipe jucau frumos, deschis. Grigoraș e în liga a treia astăzi.

Copii neluați în serios

Edi Iordănescu nu e de lăudat. L-a angajat mereu taică-su în baza relațiilor din politică, nu a fost un mare fotbalist, există în fotbal doar datorită numelui. A fost la Pandurii și a obținut cea mai bună clasare din istoria clubului, locul al treilea. A mers la Gaz Metan și a dus echipa în playoff, pentru prima oară de când exista fotbal în Mediaș.

A preluat-o pe CFR când campioana avea șase puncte sub lider, iar acum are patru puncte peste FCSB. Parcursul echipei e unul normal, recrutarea a fost dubioasă, că dacă nu l-ar fi chemat Iordănescu n-ar fi antrenat nicăieri! Aceeași atitudine a existat și față de Răzvan Lucescu, căruia spectatorii îi strigau în timpul meciurilor "sună-l pe taică-tu!". Oamenii erau convinși că Răzvan era o pilă dirijată cu telecomanda. Avea să câștige aproape toate trofeele posibile cu echipele pe care le-a antrenat în Grecia și în Arabia Saudită.

Edi și MM? Antipatici!
Edi Iordănescu

Nepotismul e sancționat mai drastic în fotbal decât este în politică, deși e vorba despre un domeniu în care nu ai cum să trișezi. Un impresar-magician l-ar putea muta pe Dobrescu, de la Clinceni, la Real Madrid. Tot nu ar fi suficientă influența agentului, că Dobrescu ar trebui să se descurce singur în meciuri!

De ce e MM rapidist

Imaginea rea a alterat și un mesaj pe care l-a transmis Mihai Stoica într-o discuție pe Facebook cu suporteri ai FCSB. El a spus că spera să promoveze Craiova și Rapid, fiindcă s-a săturat ca FCSB să joace meciuri pe stadioane dubioase, cu suporteri desenați, contra unor echipe lipsite de tradiție, de nume adevărate.

A fost șocant, surprinzător, uluitor mesajul? Nu a fost! MM doar înțelege fotbalul, afacerea în care se află, știe că e și în interesul FCSB să joace la Craiova și în Giulești, nu la Clinceni, nu la Voluntari. Fotbal poate să joace oricine, e la îndemână de închiriat un "sintetic", doar că n-o să intereseze pe nimeni distracția unor prieteni fără nume, nu vor exista drepturi TV, nu vor veni sponsorii.

Când Bayern a împrumutat-o pe Dortmund ca să nu falimenteze, munchenezii nu au transferat banii ca pe o pomană, ei știau că Bundesliga devenea mai slabă fără Borussia, deci toată afacerea avea de suferit.


Comentarii (20)
10206074284601566
Sabin Burea  •  18 Mai 2021, 06:54

Nu il putem compara pe Edi cu *** din nici un punct de vedere. *** e unul dintre cele mai sinistre personaje pe care le-a putut produce vreodata fotbalul romanesc. N-are altceva in el decat rautate. Pe Edi nu l-am vazut pana acum sa manifeste lipsa de respect la adresa adversarelor. N-o fi el la nivelul ilustrului tata dar e un personaj interesant in acest fotbal romanesc atat de mizerabil.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

knxdan
knxdan  •  17 Mai 2021, 15:18

bine punctat - toti gresim. Cred ca dl. Raureanu ar trebui sa recunoasca, sa iti multumeasca si sa faca o erata ;)

eusebiu_b
eusebiu_b  •  17 Mai 2021, 11:01

Edi Iordanescu a obtinut cea mai buna clasare din istoria celor de la Pandurii ? Eu credeam ca locul doi in 2012-2013 cu Pustai e mai sus decat locul trei cu Edi, dar poate stau eu prost cu comparatiile.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează