OPINII  »  EDITORIAL

Nicolescu e ca Burleanu, din specia roboțeilor închipuiți fotbaliști

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2023 12:24 / Actualizat joi, 23 martie 2023 12:24

Am urmărit toată emisiunea în care Ștucan l-a avut invitat pe Andrei Nicolescu. Foarte interesantă! Costin e primul moderator care a intervievat un ChatGPT cu chip uman, un roboțel umblător.

Nicolescu e unul dintre noii conducători ai lui Dinamo. Precizează că nu urmărește să fie acționar fiindcă nu poate fi un investitor la un nivel atât de înalt. El vine cu priceperea omului care a jucat fotbal în liga a patra. 

Întâlnesc cam o dată pe lună glorii ratate ale fotbalului romanesc, șoferi de Uber cu talente imense pierdute. Singura diferență e că Nicolescu nu e șofer de Uber, e avocat, dar și el e tot un fotbalist închipuit care a avut ghinion. Un prieten mi-a povestit că a cumpărat un apartament de la un dezvoltator care ar fi putut fi cu mult peste Hagi.

Andrei, salvatorul lui Dinamo, e din aceeași specie care a populat Federația în 2014 și repetă același discurs: „Foștii fotbaliști nu au cum sa se priceapă!". Ei nu au "expertiză". Expertiză în ce? În fotbal? În avocatură?

La fel ca Burleanu, Nicolescu folosește cuvinte ale unei caste bune la toate. "Dinamo poate fi pe «break even» în trei ani". Nu pe zero, adică fără sa mai cerșească bani, sa fie "break even"!

Antreprenoriat, tehnologie, citate din mental coaching, salvatorul lui Dinamo le-a repetat pe toate cu pretenții ale unui Steve Jobs neînțeles de niște fotbaliști inculți. "Noi am rămas în urma tehnologic".

În urmă în comparație cu cine? Cu NASA? Cu Manchester City?

Ce fel de tehnologii au kosovarii, gruzinii, slovenii, slovacii, ucrainenii, grecii care produc fotbaliști pentru cel mai înalt nivel european?

Ei se pricep la fotbal, acesta e marele "tool" pe care fotbalul romanesc nu îl mai are de când îl conduc Burleanu, Vișan, Nicolescu.


Comentarii (13)
username_2
username_2  •  24 Martie 2023, 09:37

ai dreptate cu chatgepeteii și roboțeii, e noua modă și n-avem ce face, nu ne putem pune cu moda...Ceferin, Burleanu, Macron, Trudeau, Sunak, seamănă și fizic, zici că-s agenții Smith din Matrix, da și dl Țepelin cu workshopu lui pare a fi din aceeași categorie...nu mai vorbesc de roboțeii care „moderează” comentariile cititorilor pe GSP, aclo îi durere mare, n-are rost

cosmo
cosmo  •  23 Martie 2023, 17:37

Asa e, esti bun tu, Daniel Stanciu, *** Stoica și mister Ilie Dumitrescu, va pricepeti de rupeți normele

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

donnie
donnie  •  23 Martie 2023, 17:03

Ai cam dat-o de gard cu editorialul asta. Ma gandesc ca expresia asta e mai apropiata de ceea ce iti doresti de la conducatori

Vezi toate comentariile (13)
Comentează