OPINII  »  EDITORIAL

R.R. viitor F

Articol de - Publicat joi, 09 decembrie 2021 11:41 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 11:41

Ralf Rangnick rămâne greu de pronunțat. De unde și impresia că nu înțelegem tot. Cum a jucat Man U în primul meci sub direcția lui R. R.? Prost, dar mai bine. 

Problema e peste tot. Cei patru din spate au invitat-o insistent pe Crystal Palace să înscrie. Invitația a fost refuzată cu plăcere. Lider de creație nu există. În față, Fred a marcat un gol deștept și frumos, dar mașina de asalt nu e montată.

Orice analiză e însă viciată de Cristiano Ronaldo. Cine caută fotbal mare îl va găsi la Ronaldo și nu își va putea lua ochii de la el. Dacă Balonul de Aur ar ține cont și de mișcarea fără minge, Ronaldo ar folosi obiectele rotunde și pline de carate pentru bowling cu amicii. 

Cine poate crea spații ca Ronaldo va rezolva rapid problema proprietății funciare în fostele state comuniste. Important e că United a bătut echipa care umple Old Trafford de frustrare.

Palace și Zaha au știut mereu să bată United. Cu doar două minute înainte de golul lui Fred, Ayhew putea pune un lat mai decis și Palace lua tot. Dar seria a fost întreruptă și delictul poartă totuși amprentele lui R.R. 

R.R. viitor F
Ralf Rangnick, noul antrenor al lui Manchester United (foto: Imago)

Mai întâi, prin deutsche-pressing. Încă în fază incipientă, năvala la sufocare promovată de R.R. a făcut din United o echipă care recuperează mult și avansat. Și asta după un singur antrenament sub conducere germană. 

Mai mult: antrenamentul a fost abandonat după 45 de minute pentru că vremea era „disgusting” - cum spun englezii vântului ploios care îi face pe alții să caute ștreangul sau să plece în pribegie.

Ceva s-a pus totuși în mișcare. Ferguson a urmărit din tribună cu ochiul fostului dinast și a părut mulțumit. R.R. ar putea deveni noul F. Nu cu F de la Ferguson. Cu F de la o anume poziție ierarhică germană.


Comentarii (1)
jooferenc1907
jooferenc1907  •  09 Decembrie 2021, 19:38

Fata lui A.F. spune parca tot... doar ca de data asta nimeni nu va scrie Got strafe England!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează