OPINII  »  FCSB - UTA 4-0

FCSB e campioană! Doar Becali mai trebuie să fie de acord

Alexandru Barbu, jurnalist GSP
Alexandru Barbu, jurnalist GSP

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 22:05 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 22:50

Pe val, FCSB domină dictatorial competiția, rivalele par anesteziate, iar concluzia e neschimbată de ani buni: numai Gigi Becali își mai poate sabota echipa.

La primul joc din 2024, liderul a învins-o cu 4-0 pe UTA și a stabilit cea mai mare distanță între primele două locuri - 11 puncte acum - de la introducerea sistemului cu play-off și play-out, raportat la clasamentele de după etapa cu numărul 22.

Iată că haosul cultivat de Becali a generat câțiva fotbaliști foarte buni pentru nivelul Superligii. Din „Nu mai calci iarba la FCSB în viața ta!” și „Îmi tai capul dacă ăsta iese fotbalist!” au răsărit Târnovanu, Radunovic, Șut, Olaru, Coman, jucători excelenți pentru România. Ca niște fructe fermecate dintr-un copac otrăvit.

Fără ultimul, suspendat, liderul a rămas conectat la aparatul Olaru și a câștigat. Iar „cazul Darius” devine curios. Dacă Man a costat 11 milioane, Gardoș aproape 7, oare de ce Darius nu se vinde pe 5 milioane? La 25 de ani și la forma mijlocașului din Mediaș, o mutare în străinătate nu mai e un obiectiv, o dorință, e o urgență.

FCSB e campioană! Doar Becali mai trebuie să fie de acord
Darius Olaru e golgheterul Ligii 1, cu 13 goluri

Jocul roș-albaștrilor nu e fără cusur, multinaționala lui Rednic ar fi putut marca la câteva acțiuni periculoase. La FCSB nu știi niciodată dacă mai întâi ar trebui să lauzi sclipirile din față sau să te gândești ca la o echipă încropită la întâmplare privind spre nereușitele din apărare și la cele din construcție. Se vede că antrenorii Pintilii și Charalambous doar întrețin un bolid spectaculos și imprevizibil, ei nu asamblează de la zero, nu sunt responsabili 100%.

Partea bună pentru FCSB e că Olaru și Coman sunt într-un moment fabulos, CFR Cluj traversează o criză, tocmai a numit un antrenor departe de aura lui Dan Petrescu, Rapid e la distanță și din nou cedează titulari în plin campionat, în timp ce Universitatea Craiova e specialistă în rateuri, nu în misiuni îndeplinite.

Partea proastă? Cum dă Olaru, și cu stângul, și cu dreptul, așa poate da patronul cu piciorul primului titlu după 8 ani. Urmează play-off-ul, vin meciurile decisive, în care deciziile antrenorilor conferite de fler și experiență, nu de bani și orgoliu, sunt cruciale. Iar fanii FCSB nu uită că la pauza finalei pentru titlu, când roș-albaștrii o conduceau pe Farul cu 2-1, Joonas Tamm a fost înlocuit cu Iulian Cristea.


Comentarii (36)
Giorgi
Giorgi  •  27 Ianuarie 2024, 02:02

De noaptea minții ,cum este posibil oameni buni ca la meciul de mâine al fcsb cu U.Craiova din nou să fie delegat acest jalnic arbitru bârsan ce știe toată lumea fotbalistică din Romania ca acest bârsan este slugoiul platit de patronul de la fcsb și a favorizat in repetate rânduri echipa fcsb !!! Ar trebui sa intervină de urgență președintele FRF și Liga (LPF) și să oprească aceste măsluiri de rezultate evidente făcute de acest patron de la fcsb , cumpărând arbitrii , echipe cu deficit financiar s.a. !!!

John.Wick
John.Wick  •  24 Ianuarie 2024, 10:52
Postat de Parintele.avacum.din.pipera pe 24 Ianuarie 2024, 05:38

*** *** când pui degetele tale murdare pe taste și jignești fara motiv! Ca orice țăran frustrat și needucat. Că așa sunteți voi, doar o turma ce lasă în urmă dejectii și mi se ri e de nedescris.

Vezi-ți bă de insolvență și retrogradare

Parintele.avacum.din.pipera
Parintele.avacum.din.pipera  •  24 Ianuarie 2024, 05:38
Postat de John.Wick pe 23 Ianuarie 2024, 19:20

Bine că recunoști :)) E vreo fermă de deștepți de unde proveniți ăștia cu singura replică "ești proști"? :)))

*** *** când pui degetele tale murdare pe taste și jignești fara motiv! Ca orice țăran frustrat și needucat. Că așa sunteți voi, doar o turma ce lasă în urmă dejectii și mi se ri e de nedescris.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează