OPINII  »  BARCELONA - PSG

Kovacs, impecabil!

Raul Rusescu, expert GSP Live
Raul Rusescu, expert GSP Live

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 16:49 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2024 18:41

Istvan a judecat corect toate momentele importante din Barcelona - PSG.

Am văzut aseară un arbitraj impecabil, pe Kovacs inspirat în toate hotărârile esențiale. Într-adevăr, poate fi antipatic, știm că nu e cel mai prietenos cu jucătorii, dar a făcut față unui duel greu, a tranșat perfect faze complicate, în special pe cele care au schimbat dinamica partidei.

Kovacs, impecabil!
Istvan Kovacs

Barcelona s-a furat singură

Spaniolii contestă în principal eliminarea lui Araujo. A fost corectă! Ronald făcea semn că a fost un duel umăr la umăr - nici vorbă!-, apoi a dorit să transmită că arbitrii i-au furat. Realitatea e că s-au furat singuri! Barcelona a arătat bine până la faza din minutul 29. PSG avea nevoie de o greșeală, care a venit.

Barcelona conducea cu 1-0, 4-2 la general. Moment ideal pentru gazde. Uruguayanul trebuia să arate maturitate, pentru catalani era mai bine ca Araujo să-l lase pe Barcola să treacă, așa cum a sugerat și Gundogan la finalul partidei. Chiar dacă primea gol, Barcelona tot se afla în avantaj și, 11 la 11, cu 4-3 la general, avea șanse mari la calificare. Araujo a comis o greșeală, probabil că nici el nu se aștepta ca Barcola să aibă explozia și calitatea unui fotbalist de clasă, francezul i-a luat fața, s-a dus spre poartă și a arătat de ce la 21 de ani se numără printre titularii Parisului.

Era indicat ca Araujo să aștepte, să gândească acțiunea în perspectivă. Merita cartonașul roșu, era ultimul apărător. Barcola ar fi rămas 1 la 1 cu Ter Stegen. Decizie corectă, caz închis.

Kovacs a arbitrat într-o direcție, cea corectă

E normal ca cei de la Barcelona să fie mâhniți, sezonul pentru ei s-a terminat aseară, dar ar trebui să fie mai atenți la propriile probleme. Greșelile nu le-a făcut Kovacs, ci elevii lui Xavi.

Da, toate deciziile au fost într-o direcție. Direcția corectă. „Roșu” pentru Araujo, penalty clar la Dembele, nici vorbă de „11 metri” la Gundogan. Ce putea să facă Kovacs, să nu-l elimine pe Xavi, care l-a înjurat?

Mbappe, jucător de echipă

Încă o observație. Mbappe a evoluat aseară timp de 61 de minute pentru echipă, aspect remarcat la miezul nopții și de Luis Enrique. Probabil următorul superstar de pe Bernabeu a alergat continuu, din fundaș în fundaș și în presing până în picioarele lui Ter Stegen.

În privința lui Kylian, ultima jumătate de oră ne-a demonstrat că fotbalul jucat corect, în slujba echipei, te răsplătește cu o „dublă” decisivă pentru o semifinală așteptată de 3 ani la Paris.


Comentarii (27)
VardyParty
VardyParty  •  19 Aprilie 2024, 15:42
Postat de _Van_Basten pe 19 Aprilie 2024, 15:17

Ha, ha, neterminatii astia au banat un joc de cuvinte incrucisate care reprezenta cuvantul MANELE. Vardy, ce scoala or avea baietii astia moderatori?

Ce scoala? Scoala de Detectivi. Isn’t that obvious?

_Van_Basten
_Van_Basten  •  19 Aprilie 2024, 15:17
Postat de VardyParty pe 18 Aprilie 2024, 21:45

Bastenitos, corect se scrie, “ask Dennis, man!” Cred că am nevoie de berea aia de care pomeneai acum câteva zile.

Ha, ha, neterminatii astia au banat un joc de cuvinte incrucisate care reprezenta cuvantul MANELE. Vardy, ce scoala or avea baietii astia moderatori?

VardyParty
VardyParty  •  18 Aprilie 2024, 21:45
Postat de _Van_Basten pe 18 Aprilie 2024, 20:19

Gen muzical preferat de marea majoritate a "fotbalistilor" din Mamaliga: *** Ask Denis Man.

Bastenitos, corect se scrie, “ask Dennis, man!” Cred că am nevoie de berea aia de care pomeneai acum câteva zile.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează