SPORTURI  »  ALTELE  »  LOCAL KOMBAT

12 secunde!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iunie 2007 00:00

Atit a rezistat Sora in fata lui Vondracek, in cel mai asteptat meci al galei Local Kombat organizate la Iasi

2 martie 2007, Sibiu. Ciprian Sora lupta pentru prima data cu Petr Vondracek. Doar 128 de secunde i-au trebuit cehului pentru a-l pune la podea pe roman. Dupa doua lovituri de stinga, un croseu scurt si un upercut devastator, Sora e facut KO.

Vineri seara, la Iasi, Sora isi dorea foarte mult o revansa, dar nu a fost sa fie! Pentru ca Vondracek este unul dintre cei mai puternici luptatori din circuit. Dupa doua saptamini de pregatire in Olanda, Sora nu a reusit sa termine nici macar prima repriza si a fost pus la podea instantaneu.

Trei lovituri de pumn si o lovitura inalta devastatoare de picior care si-a atins tinta au fost suficiente pentru ceh, care a cistigat din nou prin KO, dupa numai 12 secunde de lupta! Ciprian a vrut sa atace dupa ce primise trei lovituri de pumn de la Petr, si-a deplasat pumnul sting pentru a expedia o lovitura, a ramas descoperit, adversarul nu a ezitat si a replicat cu lovitura puternica de picior care l-a trimis pe Sora in lumea viselor. Romanul a avut nevoie imediata de interventia echipei de medici ce i-au aplicat o masca de oxigen.

S-a batut si cu Iftimoaie!
La finalul partidei dintre Sora si Vondracek, Ionut Iftimoaie nu a mai rezistat, a intrat in ring si l-a provocat pe ceh la lupta. Acesta nu a gustat gestul facut de roman pentru ca Petr ii ceruse sa se lupte impreuna inca de la conferinta de presa. Iftimoaie a continuat sa il enerveze pe ceh si a reusit! Ionut i-a furat sapca de pe cap lui Vondracek, moment in care acesta s-a dus la Iftimoaie, l-a luat pe sus si l-a aruncat in afara ringului! Acolo s-a pornit o lupta de strada, cei doi fiind despartiti cu greu de fortele de ordine, dar si de spectatori (foto).


2 este numarul infringerilor pe care le are Sora la profesionisti

"A fost o gala spectaculoasa. Ati vazut unul dintre cele mai fulgeratoare meciuri, un spectacol de neuitat pentru iubitori acestui sport"
Eduard Irimia, promotor gale K1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează