Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 12:55

Cîntăreţul de jazz Johnny Răducanu a murit în această dimineaţă la vîrsta de 79 de ani, din cauza unei boli de care suferea, conform spuselor lui Ion Caramitru, care nu a dorit să intre în detalii.

În ultimii ani, Johnny Răducanu şi Ion Caramitru au susţinut împreună spectacolul de poezie şi muzică "Dialoguri şi fantezii în jazz" de la TNB.

Născut în 1931 şi cu o carieră de jumătate de secol, urmă cu un an, fostul mare cîntăreţ a acordat Gazetei Sporturilor un interviu amplu despre legătura dintre el şi fotbal, caracterizîndu-l pe Adi Mutu ca fiind un papagal.

ASCULTĂ AICI UNA DINTRE MELODIILE LUI JOHNNY RĂDUCANU

"Eram la Londra şi citeam că părinţii îi trimiseseră într-un borcan carne de porc conservată. Pare comic, nu? Vai, ce vedetă la Chelsea, ştie toată Anglia de tine şi tu-ţi aduci din ţară companii întregi de slănină şi de carne, că moare băiatul de foame. Un mitocan! Ţoapa urcată în copac, ăsta e Mutu! A auzit el că ăia fumează pe acolo marijuana, hop şi el cu cocaina! Prostie umană! Se dă mare, un papagal!".

Citeşte aici interviul acordat de Johnny Răducanu lui Cristian Geambaşu în urmă cu un an

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep